Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsonyi vacsorákból és...

Karácsonyi vacsorákból és újévi partikból jöhet a harmadik hullám?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom hogy lazítás helyett inkább szigorítani kéne, és megakadályozni az ilyen összejöveteleket, különben nagyon hamar lesz itt tízezer halott is akár.
2020. dec. 4. 16:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem egyenleteket vezetek le, járványgörbék, jóslatok fölött görnyedve csóválgatom hümmögve a fejem, hanem úgy fogok viselkedni, hogy ne járuljak hozzá ehhez a járvány további felerősödéséhez. Ha sokan tennék ezt meg, akkor látványosabb lehetne az eredmény. A probléma azzal van, hogy a helyzethez mérten sokkal önzőbbek az emberek, mint amennyire nem kellene, hogy azok legyenek. Sok bulit fog majd halotti tor, házi fogság követni, de a jelek szerint ez kell az embereknek, hogy eljusson a tudatukig a helyzet komolysága. Nekem decemberben van lekötve szállodai wellness, de ennek ellenére sem bánnám, ha közösségi érdekből le kellene tennem arról, hogy megejtsem, - mert reményeim szerint el fogok tudni menni ezt megtenni a későbbiekben is, nem egy olyan cél, ami kihagyhatatlan. Ezzel szemben sok ember van, aki halasztható dolgokat úgy állít be maga és az ismeretségi köre előtt, mint ha nem jönne el a holnap. Ez van!
2020. dec. 4. 18:45
 12/12 anonim ***** válasza:
11%
Elképzelhető.
2020. dec. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!