Karácsonyi vacsorákból és újévi partikból jöhet a harmadik hullám?
Figyelt kérdés
Én azt gondolom hogy lazítás helyett inkább szigorítani kéne, és megakadályozni az ilyen összejöveteleket, különben nagyon hamar lesz itt tízezer halott is akár.2020. dec. 4. 16:40
11/12 anonim válasza:
Én nem egyenleteket vezetek le, járványgörbék, jóslatok fölött görnyedve csóválgatom hümmögve a fejem, hanem úgy fogok viselkedni, hogy ne járuljak hozzá ehhez a járvány további felerősödéséhez. Ha sokan tennék ezt meg, akkor látványosabb lehetne az eredmény. A probléma azzal van, hogy a helyzethez mérten sokkal önzőbbek az emberek, mint amennyire nem kellene, hogy azok legyenek. Sok bulit fog majd halotti tor, házi fogság követni, de a jelek szerint ez kell az embereknek, hogy eljusson a tudatukig a helyzet komolysága. Nekem decemberben van lekötve szállodai wellness, de ennek ellenére sem bánnám, ha közösségi érdekből le kellene tennem arról, hogy megejtsem, - mert reményeim szerint el fogok tudni menni ezt megtenni a későbbiekben is, nem egy olyan cél, ami kihagyhatatlan. Ezzel szemben sok ember van, aki halasztható dolgokat úgy állít be maga és az ismeretségi köre előtt, mint ha nem jönne el a holnap. Ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!