Ha te lennél a miniszterelnök, mi változna?
Ha én lennék, akkor röviden:
-Aki embert ölt, azt nyílvános akasztással lenne kivégezve, és minden megyeszékhelynek a főterén ki lennének lógatva a holttestek
-Aki lopott, annak a fél kezét levágnám, úgyhog elég sok kéznélküli ember szaladgálna
-Engedélyezném az eutanáziát
-A cigánytelepeket felszámolnám, a cigányoktól minden segélyt megvónnék
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Ha Én lennék a miniszterelnök:
Egypártrendszer lenne. A kormányom tagjai olyan emberek lennének, akikben megbízok.(végzettségtől függetlenül) A monarchiát visszaállítanám, de a királynak nem lenne túl nagy hatalma. A bűnösöket (Orbán, Gyurcsány, Mészáros stb.) felelősségre vonnám. A gazdag oligarchák pénzét az állam és a nép kapja meg. Béremelés, nyugdíjemelés stb. Új oktatási rendszer, modernebb egészségügy, minőségibb közlekedés. Rengeteg dolgot államosítanák, a külfödi cégeket elüldözném. TÖBB GYEREKET!!! A homoszexualitást csak a 4 fal között lehetne űzni. Trianont felülvizsgálnám. Az Eu-t megreformálnám vagy kilépnek belőle. Megújuló energiaforrásokat kell használni. Létrehoznék egy olyan szervezetet, ami a magányos, depressziós embereknek segít társkeresés térén, öngyilkosság elleni védekezésben stb. Önálló magyar gazdaság megteremtése. A külföldre ment magyarokat hazahívnám. Augusztus 15.-ét és December 24.-ét ünnepnappá tenném. CENZÚRA. A drog fogyasztásért életfogytiglani járna. A halálbüntetést bevezetném. Megszüntetném a korrupciót. Betiltanám a Pride-ot. Néhány új hidat építtetnék a Dunán és a Tiszán. Az utakat rendberaknám.
Hirtelen ennyi.:)
18/F
Köszönöm a válaszokat.
"A homoszexualitást csak a 4 fal között lehetne űzni."
Dr. Szájer József is a 4 fal között űzte.
Miért nem csinálhatja? És egy férfi és egy nő csinálhatja?
Ezt nem értem milyen logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!