Ha te lennél a miniszterelnök, mi változna?
Ha én lennék, akkor röviden:
-Aki embert ölt, azt nyílvános akasztással lenne kivégezve, és minden megyeszékhelynek a főterén ki lennének lógatva a holttestek
-Aki lopott, annak a fél kezét levágnám, úgyhog elég sok kéznélküli ember szaladgálna
-Engedélyezném az eutanáziát
-A cigánytelepeket felszámolnám, a cigányoktól minden segélyt megvónnék
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
A miniszterelnök neve.
Én amúgy Svájci mintára alakitanám át az országot.
Tehát az ottani államformát, berendezkedést megcsinálnám itt is.
Első rendeletként, a képviselői/miniszteri fizetéseket a KSH által negyedévente meghatározott átlagbérhez kötném. Pl ha az átlagbér mondjuk 360 ezer Ft (csak mondtam valamit nem biztos hogy pontos) akkor a miniszterek fizetése is pont ennyi lenne. Ha csökken az átlagbér csökken a politikusok fizetése így lennének ösztönözve arra hogy növekedjenek a fizetések, jobban éljenek az emberek.
Azokat a politikusokat akik korrupció vagy egyéb botrányba kerültek, egész életre eltiltanám a közügyektől, súlyosabb esetben csukcsföldi börtönökben küldeném őket.
Eltörölném a mentelmi jogot.
Minden fontosabb kérdésben népszavazást írnék ki. Egyik első lenne az EU-tagságról szóló. (nyilván lehet hogy azzal zárul hogy bennmaradunk).
Kitiltanám az országból a Rothschild-kötődésű bankokat.
Még rengeteg ötletem lenne csak túl sok helyet foglalna.
-nyugatbarát politika
-megszűnne a folyamatos gyűlölködés, lopás
-megszűnne a nyugdíjasok nagy arányú szegénysége, a gyermekéhezés
-felszámolnám a hajléktalanságot
-legalizálnám az eutanáziát életkortól független, valamint a marihuánát(18+)
-idecsábítanék több multit, a kivándorolt állampolgárainkat
-gondoskodnék a forint megerősödéséről, aztán bevezetném az eurót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!