Melyik tettéért ítéled legjobban Szájer Jóskát?
Az hogy hazudott.
Valami nagy nyomásról beszélt és én már azt hittem van lelkiismerete...
Hogy engem nem hívott meg a buliba.
Borkai Zsolti voltam sziasztok!
Hogy álszent képmutató módon viselkedett az elmúlt évtizedekben. Hogy drogos homoszexuálisként nevét adta olyan alaptörvényhez, ami elítéli a drogokat, és próbál megfogalmazásában minél inkább meleg ellenes lenni, anélkül, hogy átlépné az EU-s minimum jogegyenlőséget.
Nem mondom, hogy szavaznék egy LMBTQ-s, drogos pártra, de el nem ítélek senkit a véleményéért. Viszont a jogalkotó, amihez a nevét adta, akár a szavazatával, akár azzal, hogy ő szövegezte meg, vagy terjesztette be, ahhoz tartsa magát. A mentelmi jog nem arra való, hogy az általam alkotott törvények rám ne vonatkozzanak. Arra ott van Polt Péter.
A csalásért, hogy évtizedekig becsapott bennünket.
Hogy színjátékkal megélt belőlünk. Indulhatna az Oscarért, oda való viselkedés. Pedig biztos, hogy kitanították, hogy mire-hogyan kell vigyáznia. Sikerült tönkretennie a Fideszt. Aztán gálánsan kilép, hogy felelősségre se lehessen vonni.
Pimaszul azt mondja, hogy jaj, nehogy elítéljék a politikai közösségét az ő MAGÁNhibája miatt!
Normális? Mintha nem az lett volna célja, ahogy kinéz.
OV is hülye, hogy hagyta kilépni vizsgálat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!