Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene már több százezres...

Nem kellene már több százezres tüntetésnek zajlania Budapesten a Szájer-ügy miatt illetve amiatt, hogy Magyarország vétózni fog és tönkremegy az ország?

Figyelt kérdés
Állítólag már az egészségügy is összeomlott, mert több beteget nem tudnak fogadni illetve Lengyelország kihátrálásával most már csak a magyar kormány tervez keresztbe tenni az egész EU-nak ez pedig óriási szégyen és nagyon veszélyes. A Szájer-ügy meg szinte meg se rengette a közvéleményt csak az ellenzéki facebook-os kommentfelületeken jól elszórakoztatták magukat a fotelforradalmárok. Csak a Szájer-ügy miatt Párizsban már égne a fél város. Mi lesz itt ha mindent megtehetnek velünk? Én diplomával munkanélküli vagyok, nagyon unom ami itt megy, külföldre se tudok költözni és krónikus betegségem miatt még veszélyeztetett fiatal is vagyok és simán meghalhatok, ha nem kapok rendes ellátást a kórházban (amelyek tudjuk most milyen állapotban vannak). Mi lesz itt... mi lesz itt kérem szépen?

2020. dec. 4. 13:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#8, #9-nek:

'56-ot ki szervezte?

Ha nincsenek a ruszkik, ...

Az ellenzékiekben már rég meg van fogalmazódva a közös ellenség-kép! Csak óvatosan!

2020. dec. 4. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:

kerdezo!

"...jol elszorakoztattak magukat a fotelforradalmarok"

csak egeszen halkan sugom,; az operettnyilas csurhe se jobb!!

2020. dec. 5. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!