Amikor 1920ban szétválasztották a magyarországot trianon miatt, vissza fogjuk majd kapni a teljes magyarországot?
1902ban szétszedték a háború miatt a magyarországot ugye. De a régi magyarország méretét vissza fogjuk valaha kapni? Az a hal formájú.
70 év alatt már lassan kihalt az a generáció, „amié” az az ország volt. Ilyen szempontból mi nem tudjuk visszakapni, mert sohasem volt a miénk.
Egyébként Nagy-Magyarországnak szokás hívni, és nem valószínű, hogy valaha is ugyanazok a határok húzódjanak, mint akkor.
Remélem nem. Egy hétig voltam Romániában, a "Határtalanul" program keretében.
Mikor hazajöttem az volt az első gondolatom, hogy ne akarjunk nagy Magyarországot, mert még jobban belerokkanunk.
Távbuszt 2 "város" között egyet se láttam, kocsi, bolt alig volt, elvétve 1-2 és minden túl olcsó volt (még egy magyar fizetéshez is).
Ez a Nagy-Magyarország nagyon rövid ideig állt fenn, és hódítás eredménye volt, tehát igazságtalan.
Igazságtalanul akarsz másoktól elvenni valamit?
Inkább annak lenne értelme pl., hogy Erdély önálló legyen.
Kinek kell a sok románcigány.
Van itt már belőlük elég,nem kell több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!