Hogy tudták Szájer Józsefet így rászedni?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy valamelyik brüsszeli titkosszolgálat szervezte a homoszexuális orgiát. Hogy vették rá a keresztény politikust, hogy elmenjen egy ilyenbe?2020. dec. 4. 12:25
1/16 anonim válasza:
Na most meg jön a másik őrület.Ez valami skizofrén párhuzamos univerzum.
2/16 anonim válasza:
Van az a krumpli mennyiség, amennyiért bármire hajlandó az ember.
3/16 anonim válasza:
Gondolom azt ígérhették, hogy sok kemény kan lesz.
Leszámítva mindent én sajnálom ezt az embert. Nyomorult élete lehetett, meg ezután se lesz sokkal jobb.
4/16 anonim válasza:
Rá se kellett venni, ment ő magától.xD
5/16 anonim válasza:
Nyomorult élete? Havi 5 milla illetményből + minden földi jó + drogos orgiák!
6/16 anonim válasza:
Soros Gyuri bácsi mikre nem képes... látod, mennyi ideje van, hogy még ezt is el tudta intézni? titkosszolgálat b+... :D
7/16 anonim válasza:
Nagyon kanos volt már. Ki volt éhezve a sok karantén után. Mindjárt be is vállalt 25-öt :XD
8/16 anonim válasza:
Kicsit sajnálom, hogy csak én lettem itt lepontozva, de hogy nullára... :( Azt hiszitek, hogy komolyan gondoltam, vagy mi az Isten? :D
9/16 anonim válasza:
A Fidesz elmúlt sokéves uralkodása szedte rá Sz. urat:
-azt hitte, hogy amit itthon megtehet, azt máshol is,
-azt hitte, a törvény felett áll,
-és hogy majdcsak elsikálja a dolgot, és nem leszenk következmények.
10/16 anonim válasza:
Biblia felolvasó estre hívták, aztán megérkezve egyből leszedték róla a ruhát, bogyókat csempésztek a táskájába, aztán hirtelen megérkeztek a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!