Komolyan elhiszik a pestiek, hogy vidékre csak a fideszes propaganda jut el, amikor még Kínába, ahol az internet is cenzúrázva még oda is eljutnak az alternatív/ellenzéki hírek?
Nem írtam olyat, hogy mindenki fejtetőig tájékozott, hanem arra céloztam kedves okostojás, hogy aki akar, az tud tájékozódni vidéken is. Mivel az egy rossz hazug duma, hogy vidéken mindenki reggeltől estig csak M1-et néz. Bár nem tudom mi a probléma az M1-el, mivel olyan kulturális műsoraik vannak, amit nem tud és nem is akar überelni egyetlen haladó f*skazán ellenzéki médium sem.
Na és erre írtam, hogy az egekig tájékozott budapestiek ne dumáljanak itt olvasási képességekről, meg 1 csatornás vidékről, amikor náluk az a nagy tájékozottság a legtöbb esetben 2 marhaigénytelen online bulvárportálban merül ki.
Az pedig nem "zavaróan jobbra húzó objektivitás", hogy amit olvasok, arról el tudom dönteni, hogy bír-e hírértékkel, vagy nem. Az, hogy ebből általában selejtként a haladó médiumok jönnek ki, az nem az én saram.
38
Szóval a migráció problémája nem oldódott meg, de ne is tudjunk semmit róla? Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!