Komolyan elhiszik a pestiek, hogy vidékre csak a fideszes propaganda jut el, amikor még Kínába, ahol az internet is cenzúrázva még oda is eljutnak az alternatív/ellenzéki hírek?
Lehet rossz helyen jártam Szabolcs megyében, de eddig ahol megfordultam, mindenhol volt többféle tv csatorna, újságosstandok mindenféle újságokkal (blikk, 168 óra).
Amúgy tényleg poén, hogy a nagy fővárosi tájékozottság meg kimerül 2 online "hír"portálban. <--- mondjuk ezt már előttem is megjegyezte valaki.
Abban semmi cinizmus nincs, hogy a nagy tájékozottság egyeseknél ezt a 2 "hír"portált jelenti a fővárosban. Az meg elég vicces, hogy aki megkérdőjelezi a fővárosiak olvasási és értelmezési képességét, az csak és kizárólag fideszes lehet (pedig élnek a fővárosban fideszesek, bármennyire is hihetetlen).
A független jelöltet támogattam legutóbb is, mert ilyen visszataszító ellenzékre nem vagyok hajlandó voksolni. Mélyen igénytelen dolog rájuk húzni az X-et.
30! Mondjuk eltelt két nap, és úgyis sz*rsz majd arra, amit írok, mert láthatóan azt sem értetted meg, hogy mire célzok cinizmus alatt, de akkor fussunk neki még egyszer!
Cinizmust arra értettem, hogy szerinted attól, hogy lehet kapni Nyíregyházán az összes újságot, meg bejön a net minden faluban, akkor az automatikusan azt jelenti, hogy mindenki fantasztikusan tájékozott ott is, erre mondom, hogy ez egy végtelen cinikus hozzáállás.
Ez olyan mintha azt mondanád, csak azért nincsen magyar a Forma-1-ben mert itt mindenki szar sofőr, még véletlenül sem azért, mert itt nincsenek versenyző akadémiák meg nagy autógyárak és komoly szponzorok, nem hanem mert itt mindenki tehetségtelen.
meg aztán "egyeseknél" mit jelent a tájékozottság, az, hogy jön ide? Elvégre Szabolcsban mindenki hozzáfér mindenhez, akkor Pesten is, nem igaz? ha már cinikuskodsz fordítsuk meg a dolgot...
"Az meg elég vicces, hogy aki megkérdőjelezi a fővárosiak olvasási és értelmezési képességét, az csak és kizárólag fideszes lehet (pedig élnek a fővárosban fideszesek, bármennyire is hihetetlen)."
élnek, ahogy faluban is vannak momentumosok, csak tudod az arányok, a fránya arányok.
Mellesleg ha csak fele olyan független vagy mint állítod, akkor pont értened kéne, amiről írok, elvégre neked egyenlő távolságot kéne tartanod, csak olyan zavaróan jobbra húz az objektivitásod, vagy annak hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!