Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne képmutató Szájer...

Miért lenne képmutató Szájer József?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen pont úgy élt, ahogy hirdette. A konzervatívok azt mondják, őket nem zavarja, csak tegye a négy fal között (ott csinálta) ne dörgölje a heterok orra alá (nem tette) a házasság maradjon férfi és nő közötti intézmény-ezt sem szegte meg. Mintha azt kérnék rajta számon, hogy miért volt ilyen, miközben nem hirdetett mást, mint amit csinált, és nem csinált mást, mint amit hirdetett.

2020. dec. 3. 21:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%

Ő írta alá a melegek elleni törvényt pár hete.

Még a vezíred is azt mondta, hogy ez menthetetlen.

Hiába erőlködsz itt.

2020. dec. 3. 21:38
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Az egész Fidesz mást hirdet, mint amit ő tett.

Szóval hiteltelen ember ő is, meg a (volt) pártja is.

2020. dec. 3. 21:50
 3/21 A kérdező kommentje:

Na, trollzseni

1., Nem a vezérem

2., Egy társaságban beszélgettünk erről-akármilyen furcsa is neked, van aki gondolkodik ilyenekről, és nem fekete-fehéren látja a világot, kórusban egyszerre bőgve a tömeggel

3., Nem Ő írta alá tudtommal, Novák Katalintól jött amúgy a törvény

4., Ha Ő is írta volna alá, az miben inkoherens azzal, ahogyan él? Ő tán fogadott örökbe együtt egy pasival?

5., Szerintem is gáz, amit csinált, ha tényleg volt nála kábszi -bár ezt nem tudom- meg megszegte a törvényeket, de én nem arról beszéltem, hanem a szexuális orientációjáról, meg ahogy élt, hogy az miért mond ellent bárminek, amit mondott - hiszen most ezt támadják

2020. dec. 3. 21:50
 4/21 A kérdező kommentje:

"Az egész Fidesz mást hirdet, mint amit ő tett."

Igazából nem hirdetnek mást. Nem tilos a homoszexualitás, sok van belőle Magyarországon, csak nem házasodhat két pasi, meg jobb szeretik, ha nem dörgölik mások orra alá. Ő is a négy fal között csinálta, erre azt kérik számon, miért nem hirdette ahogy egy liberálishoz illik (dehát ezaz, hogy nem volt az) és tudtommal pasival sem házasodott, tehát törvényekkel nem ment szembe

2020. dec. 3. 21:53
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

"csak tegye a négy fal között"

De az eresz nem a négy fal között volt :|. Én se mászok ki pucéran a négy fal közül.

2020. dec. 3. 21:56
 6/21 anonim ***** válasza:
69%

viccesek ezek a magyarázkodó kérdések :D

Szerinted ez oké kérdező egy politikustól ,akkor éljél te is így,bánja a halál,csak ne akard megmagyarázni ,hogy ezek az emberek nem álszentek és példát mutatnak az ország élén

2020. dec. 3. 22:00
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Erre milyen választ lehetne adni? Hogy csak az a b#zi aki hagyja hogy seggbe k#rják?
2020. dec. 3. 22:01
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Mert bort prédikál, vizet iszik....
2020. dec. 3. 22:01
 9/21 anonim ***** válasza:
91%
Tipikusan az a kategória hogy a pénzért csinált a szájából...
2020. dec. 3. 22:02
 10/21 A kérdező kommentje:

6., Pont azt kérdezem, hogy miért volt kétszínű, ha egyszer úgy élt, ahogy hirdette.

nem magyarázom, feltettem egy kérdést, amire nem válaszoltál

8., Mit prédikált? Igazából Szájer sosem prédikált erről. Vagy idézd be

2020. dec. 3. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!