Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki szavazók; miért...

Ellenzéki szavazók; miért éppen a DK?

Figyelt kérdés

egnéztem a mérvadó közvélemény-kutatásokat és azok átlaga alapján:

- a DK a legerősebb ellenzéki párt 17%-al

- a Momentumnak 12%-a van

- a többi párt igazából jelentéktelen bár a Jobbik és az MSZP még a parlamenti küszöb felett van.

Mit tud a DK, ami miatt benne bíznak leginkább az ellenzéki szavazók?

2020. dec. 3. 19:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert ezek már régen hammerek.
2020. dec. 3. 19:08
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert vannak elveink, amikhez tartjuk magunkat.
2020. dec. 3. 19:10
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk jobbak a homipartik!
2020. dec. 3. 19:11
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Ja.szeretitek a zenét, mekk a kecskecsinálókat.
2020. dec. 3. 19:12
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

Ez jó kérdés. Szerintem azért, mert a DK a leginkább az ellentéte a Fidesznek. (Mondjuk a Puzsér-félék szerint meg pont hogy ugyanannak az éremnek a két oldala.)

Tehát Orbán ellenpárja eleve Gyurcsány. A keleti nyitás és EU-szkepticizmus ellenpárja az Európai Egyesült Államok. A DK egyetlen ellenzéki párt, aki megvonná a határon túli magyarok szavazati jogát. Továbbá hangosan egyházellenes.

2020. dec. 3. 19:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mert vannak elveink, amikhez tartjuk magunkat."

És ezek az elvek mik lennének?

2020. dec. 3. 19:17
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
DK-val csak egy baj van … mindig a Fideszt akarja legyozni es nem a valasztast megnyerni. Nem is ertem!?
2020. dec. 3. 19:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Annak tükrében, amit szeretett vezérük az uralkodása alatt tett arra enged következtetni, hogy sok hívője amnéziában szenved s ami tragikus, hogy nem is tud róla. Persze kívülállóként (szerencsére)könnyű itéletet mondani erről a szektáról.
2020. dec. 3. 19:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert a néplélek még mindig nem tud leszakadni a gyúcsány-óbán tengelyről. Ezeket már látták kormányozni, kinek melyik tetszett, az újaktól meg félnek / nem bíznak bennük.
2020. dec. 3. 19:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Remekül sikerült összeporszívózniuk a fragmentált ellenzéki bázist. Jelenleg a leginkább ők a Fidesz ellenpólusai, ami nyilván vonzó egy olyan időszakban, ahol éppen azt hazudja Pártunk és Kormányunk, hogy a jogállamisággal kapcsolatos vádak valójában migránsbetelepítésről szólnak (nyilván nem) és ezért bukhat az ország eurómillárdokat.

Amúgy szavazzon a rosseb a DK-ra, majd behúzom arra az ellenzéki pártra, amelyik leginkább billeg a küszöb körül, hogy legalább azok a szavazatok ne a Fidesznek lejtsenek. Amennyire lehet kivonultam a Magyarországot érintő dolgokból, ide adózom meg itt élek, de külföldről kapom a fizetésemet, nem vagyok túlzottan kitéve a politika szeszélyeinek, de a Fidesszel egyet nem értő emberek nonstop szopatása lassan elég lesz és inkább elhordom máshova azt a havi fél milla adót, amit kipengetek azért, hogy évi egyszer rám nézzen a háziorvosom.

2020. dec. 3. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!