Ellenzéki szavazók, 2022-ben melyik ellenzéki listára adnátok a voksotokat?
2
Ellenzéki szavazókat kérdeztem, fideszesek menjenek vissza rettegni Sorostól.
Ellenzékiként a kettő közül egyikre sem szavaznék, mert ennek így nincs értelme. Annak lenne, ha teljesen összeállnának ezek a pártok, de ez mint tudjuk nem fog megtörténni.
Igazából egy dolog van, amit el kell döntenem, mégpedig az, hogy melyik országba költözzek el.
Az a baj a jelenlegi ellenzékkel, hogy ezek megélhetési politikusok, nem pedig a "mi ellenzékünk". Nem érzem azt, hogy képviselnék a másik oldalt.
Hollandia jó helynek tűnik.
4: az északi országok hűvösek, Hollandiában júliusban +17 °C az átlaghőmérséklet
Én jobban szeretem, ha nyáron meleg van.
"Egy lista lesz, mert megint csavartak egyet a választási törvényen, úgyhogy máshogy nincs esély."
A módosíás arra vonatkozott, hogy az eddigi 27 helyett minden párt legalább 50 választókerületben kell jelöltet állítson ahhoz, hogy országos listája lehessen.
106 választókerület van, szóval ha két szövetség lesz (amire a kérdés vonatkozik), akkor 50-50-ben kell a két szövetség elossza az egyéni választókerületeket, ami tekintve az MSZP/DK/PM és a Jobbik/Momentum/LMP támogatottságát egy fair deal.
Az az eshetőség lehetetlenült el, hogy 3 vagy több részben induljon az ellenzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!