Ellenzéki szavazók, 2022-ben melyik ellenzéki listára adnátok a voksotokat?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 20:57
11/17 A kérdező kommentje:
2020. nov. 25. 22:19
12/17 anonim válasza:
Erről lemaradtam. Akkor ezek szerint ha két lista indulna, akkor legfeljebb 70 körzetben lehetne egy jelöltet állítani, 36 egyéni választókerületben pedig mindkét szövetség el kellene indítsa a jelöltjét. Ezt úgy lenne érdemes csinálni, hogy a 20 legerősebb ellenzéki egyéniben 2 jelöltet indítanak és kampánnyal tájékoztatják a választókat, hogy kire kell szavazni. A maradék 16-ot én meg a 16 legerősebb Fideszes bázisban indítanám, ahol amúgyis 60%+-on van a Fidesz.
13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem kockázatos lenne a legerősebb ellenzéki körzetekben a 2 jelölt... simán lesz olyan 36 körzet ahol olyan erős lesz a fidesz, hogy fel lehet adni az ellenzék részéről.
2020. nov. 25. 22:36
14/17 anonim válasza:
Arra az egyre. Te nyilván zavarba fogsz jönni, mikor keresed a másikat.
15/17 A kérdező kommentje:
Jövőbe látsz okoska?
2020. nov. 25. 23:09
16/17 anonim válasza:
2-es vagyok. Még jó hogy ha nem szavazok le a csőcselék ellenzékre, egyből fideszes vagyok. Szerinted ezt az ellenzéket komolyan lehet venni?
A Momentum össze vissza hazudik, a Jobbik meg régen fasiszta volt, most meg azzal emberkedik hogy aki lerajzolja Mohammed-et, börtönbe küldené. Olyan mint valami ballibsi gender p*csa. Egy ki*aszott kaméleon az egész ellenzék a fidesszel együtt, mindig olyan színű a bőrük, amilyen a nép színe.
Neharagudj, de ezekre egy akváriumi aranyhalat sem bíznék, nem hogy az országot.
17/17 A kérdező kommentje:
16.
Ellenzéki szavazóknak szólt a kérdés, ballagj haza, edd a pörkölted.
2020. nov. 26. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!