Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várható a covid19 járvány...

Várható a covid19 járvány kapcsán egy utólagos ténymegállapítás arról hogy ez tényleg annyira komoly volt e vagy nem?

Figyelt kérdés
Részletesen: Ha már ott tartunk hogy a politikusok kimondják hogy vége a járványnak és eltelik pár hónap vagy 1 év stb akkor lehet majd tudni utólag az adatok feldolgozásával hogy kinek volt igaza? Akár egyik, akár másik oldalon felelősségre vonások lesznek? Ha igen akkor én meg is nyugodtam akár 10 maszkot is felveszek egyszerre ha kell. Csak szeretném ha meglennének a felelősek akár egyik akár a másik oldalon. A kimondott szavaknak súlya van így vagy úgy.
2020. dec. 3. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Á ez nem komoly,már belehaltak jópárezren.
2020. dec. 3. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Őhm nem kell cinikuskodni. Most mondhatom én is azt hogy mindig meghalnak jó pár ezren. Meg meg is fognak. Az a kérdés mihez képest.

Hagyjuk ezt mert ez a kérdés inkább politikai jellegű amit feltettem, tehát meg tudod tenni hogy a kérdésre válaszolsz?

2020. dec. 3. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Meglehet, hogy a politikusok hülyék, de kb az összes demokratikusnak nevezett ország tele van hülye politikussal, mert mindenhol téma a járvány, és paradox módon a legfejlettebbnek tartott USA-ban a legsúlyosabb a helyzet (ellenben Észak-Koreáról nincs hivatalosnak tekinthető információ, az egy zárt világ)

Nyilván lesznek majd elemzések arról, hogy mit kellett volna másképpen csinálni, hol hibáztak többet, vagy kevesebbet, de ahhoz távolabbról kell vissza tekinteni, nem hónapokkal számolnék.

Néhány év múlva biztosan lesznek olyan információk is, amelyek most még nem ismertek, és készülnek átfogó elemzések, de ez nem a politikusok dolga.

Gazdasági szakértők, járványügyi szakértők, politológusok kutakodhatnak éveken keresztül az információk után, és elemezgethetik közösen azokat.

2020. dec. 3. 19:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez egy korrekt válasz volt, tehát elképzelhető hogy éveket kell várni arra hogy meglegyen a felelősek (pártatlanul akármelyik oldalon is) remélem hogy még megérem azt.
2020. dec. 3. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

"Á ez nem komoly,már belehaltak jópárezren."

Á igen, csak az a baj, hogy az összes többi dologba amikbe bele szoktak halni az emberek meg pont ezzel a jópárezerrel kevesebben haltak meg. Hogy ez mit is jelent azt összerakni kéne valami kis józan paraszti ész is ám én megértem. További jó rettegést kívánunk. :D

2020. dec. 3. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:
51%

A H1N1 hazugság után is nehezen jött a beismerés vagy inkább sehogy. De azért volt akinek volt vér a pélójában hozzá a média eldugott bugyraiban legalábbis:

[link]

És akkor még az Orbán kormánynak sem állt érdekében a járványosdi:

[link]

A fenti nyilatkozatot látva egyenesen kizártnak tartom, hogy például Orbánék most nincsenek tisztában azzal, amire rájöttek anno. Sőt a "felelőtlen" viselkedésük amin újra és újra rajtakapjuk a kormánypárti politikusokat egyenesen bizonyítja, hogy nem félnek ők a világon semmiféle súlyos járványtól mert pontosan tudják, hogy...... ;)

2020. dec. 3. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!