Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egész Eu, nem egy nagy...

Az egész Eu, nem egy nagy bukás felé halad? Meddig tartható fenn, hogy a 4 leggazdagabb ország a tőkehatalmánál fogva elszívja a többi munkaerejét és értékét?

Figyelt kérdés

Ha nem érted a kérdést! Kiknek jó az Eu?

És rájössz hogy azoknak, akik keleten gyártatnak és elárasszák vele az egész Eu-t.

A többiek nem képesek befektetni keletre, de már a keleti bérekkel sem képesek versenyezni.

Hová vezet ez? Miért nem lehet védeni igazán az Eu s piacot pld Kína ellen? „ az nem az Eu”

Jahh hogy akkor az angoloknak és a németeknek a leánycégei nem tolnák az Extra zsetont?

Úgy könnyű versenyről pampogni, hogy amiben nem vagyok versenyképes a magyarral, az majd a Kínaival megcsináltatom, és eladom a magyarnak megölve a magyar vállalkozót és meg véve a piacaikat! Csak gondolkodj! Egy német az átlag bruttó 4-4,5× bérével hogy versenyezne veled?

2010. aug. 11. 19:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Miért nem gyárthatunk etanolt, dízelt, vagy keményítőt? "

dízelt Magyarországon??

Igen kérlek!

Kukoricából, krumpliból, és repcéből

2010. aug. 11. 19:43
 12/21 A kérdező kommentje:

"Csöszheted a játszóteret "

szerintem a 6 éves kisgyerek nem akar versenyezni a jelenlévő Kínai bérekkel és német nagytőkével

Amit elbuktunk eddig abból még a legutólsó faluba is lehetne építeni, legalább 3 at!

2010. aug. 11. 19:44
 13/21 A kérdező kommentje:

"Az egész Eu, nem egy nagy bukás felé halad?"

Nem.

Ezt megindokolnád?

Hogy miként fentartható ez?

"Meddig tartható fenn, hogy a 4 leggazdagabb ország a tőkehatalmánál fogva elszívja a többi munkaerejét és értékét?"

Már megint paranoid hülyeségeket beszélsz. Szedd be a gyógyszeredet, ne köpd ki, amikor nem néznek oda az ápolók.

Ez nem paranoia, ez a valóság csak sok ostoba van mint te, aki ezt nem akarja észrevenni a nyugat iránti elvakultságában!

"Miért nem lehet védeni igazán az Eu s piacot pld Kína ellen?"

Na, mit gondolsz? Mert nem érné meg. Azért kereskedik Európa Kínával, mert megéri neki Kínával kereskedni. Nagyon rejtélyes összeesküvés!

Nincs ebben összeesküvés, csak pénz.

2010. aug. 11. 19:48
 14/21 A kérdező kommentje:

Jahh és.

Eu nak megéri, összességében.

Csak a keleti és déli országoknak nem.

Nekünk mi is a hasznunk Kínából? Hogy megszűnt a könnyűiparunk ?

Vagy tudsz említeni valamit

2010. aug. 11. 19:49
 15/21 anonim ***** válasza:

A második vagyok: ahogy látom nem sokat tudsz a német helyzetröl, ha ilyen hülyeségeket irsz: "A lakhatáson kívül mi is a drágább a németeknél?

Jahh, a munkanélküli 800€.+ a gyermekek után járó pénzek!"

A lakáson kivül még csak a megélhetés drágább (1 kg kenyér 2,30 Euro = 580 Ft,), az energiahordozók ugyanúgy.

A munkanélküli segély meg 340 Euro! A 800-at nem tudom, honnan veszed, szerintem csak álmodtad. A gyerekekre meg fejenként 150 Eurot kapnak a szülök, nem többet, ami 35000 Ft-nak felel meg, és ennyiböl kell a gyereket ellátni, ha valakinek nincs munkája. A ruházkodásról, közlekedésröl meg ne is beszéljünk.

Én Németországban élek, igy tudom, hogy ITT mi van, nehogy már te akard elmondani NEKEM, hogy itt mi a helyzet.

2010. aug. 11. 20:04
 16/21 A kérdező kommentje:

Én Németországban élek, igy tudom, hogy ITT mi van, nehogy már te akard elmondani NEKEM, hogy itt mi a helyzet.

Talán akkor nem kellene abba beleszólnod hogy itt mi a helyzet!

1, mert nem ez volt a kérdés, és ki a f@szt érdeklik a németek!

2, az ottani jövedelmekből sokkal könnyebb boldogúlni.

A lakás és a pékárú drága ok, de az emergia? 10-15% max.

Itt az a baj, fogd fel, hogy ha dolgozol, abból sem élsz meg.

2010. aug. 11. 21:19
 17/21 anonim ***** válasza:

A lakhatáson kívül mi is a drágább a németeknél?

Jahh, a munkanélküli 800€.+ a gyermekek után járó pénzek!

HONNAN VESZED EZT A HÜLYESÉGET MÁR NEMAZÉR -.-

2010. aug. 11. 22:05
 18/21 anonim ***** válasza:
HAGGYAD MÁR MAGADAAT..
2010. aug. 11. 22:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Aha, mert majd egy szövetségen kívül hamarabb fognak egységes törvényt hozni (a 300% védővámodra gondolok). Ne haragudj. Szerintem segghülye vagy :)
2010. aug. 11. 23:24
 20/21 A kérdező kommentje:

Aha, mert majd egy szövetségen kívül hamarabb fognak egységes törvényt hozni (a 300% védővámodra gondolok). Ne haragudj. Szerintem segghülye vagy :)

A jó K anyukádat becézgesd!

De belül soha, mert az egész rendszer a nagytőke zsebében van.

2010. aug. 11. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!