A kormánypárti média miért hazudik a nézőinek? Az M1-en a mai napig nem mondták be mi ez a botrány Szájer körül. Tényleg ennyire h.lyének nézik a nézőket?
Ja értem, ha rossz dolog történik a fidesszel azt be sem kell mondani, mert nem érdekli a fideszeseket.. :D
Csak az M1 nem egy magántévé, hanem a KÖZSZOLGÁLATI TELEVÍZIÓ
ha most vesszük,hogy van a fidesznek 2.5 milla szavazója.
ebből átlag magyar kb 1 millió,meg a krumpliért és az x mellé 20e ft cigányság.
a cigányság nem foglalkozik politikával.
a másik 500.000nek kimondottan tetszik az amit művel a fidesz az országgal,őket nem fogja befolyásolni egy ilyen eset..
és a maradék 500.000 akik nézik az m1et napi szinten,elhiszik az ott látottakat.
és jelen helyzetben nem veszthet szavazatokat a fidesz,így őket egyszerűen becsapják,mivel ez az egy réteg az aki esetleg mozdítható lenne,hiteles hírekkel.
mert az 500e gonosz és a másfél milla cigány,az akkor is fideszes marad,ha orbán élő adásban elkezdene pénzt égetni és azt üvöltené röhögve,hogy-ez a ti pénzetek jobbágyok!és én elégetem.-
12- 13
Végignéztem... Mit mondtak be? :DD
Annyi hangzott el, hogy megszegte a kijárási tilalmat egy "buli" miatt...
Elhangzott, hogy 25 meztelen pasi társaságában ütött rá a rendőrség, drogot találtak nála majd az ereszcsatornán át menekült? Rohadtul nem..
Hazudnak továbbra is!
15
Felröhögtem amikor véget ért és jött a migrációs nyomás egyből :D
Kérdező, miért hazudsz?
Nem is egy műsorban volt már róla szó, a hírekben is szerepelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!