Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetne az ellenzékieknél is...

Lehetne az ellenzékieknél is drogot találni?

Figyelt kérdés

Kimegy a magyar rendőrség, éjjel rátörik az ajtót, előkerül egy kiló kokain és pedofil képek.

Bilincs, vezetőszár a kamerának, bíróság és börtön. Na akkor mostantól ilyet játszunk?

2020. dec. 2. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Persze hogy lehetne de itt nem az dobbantott amit csinált hanem az álszentség.

Ha én a marihuána legalizálásáért vagy a melegek elfogadásáért küzdök, és kiderül rólam hogy szívtam vagy meleg vagyok a társadalom számára közömbös.

De ha délelőtt a parlamentben a melegek ellen papol, a drogfogyasztást elítéli, este pedig meleg szexpartiba megy az enyhén szólva is maxi gáz.

2020. dec. 2. 12:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Az lenne itt a lényeg, hogy ilyeneket bárkire rá lehet fogni. Drogot és képeket bárkinél lehet “találni”.
2020. dec. 2. 12:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Manapság bárkinél.
2020. dec. 2. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Rá lehet fogni ? Szájer saját maga ismerte be.. :D :D :D

Vergődjetek csak és védjétek ezt a mocsok bandát :) Ti nem hánytok magatoktól,amikor pedofilokat meg drogosokat mentegettek ,mintha az életetek múlna rajta ?

2020. dec. 2. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
Azt is "ráfogták", hogy egy szál pötsben menekült az ablakon át, a hátizsákjában droggal? :D :D
2020. dec. 2. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem pártfüggö h drogozik v ki v sem.
2020. dec. 3. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!