Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek olyan jó ez az...

Szerintetek olyan jó ez az országnak?

Figyelt kérdés

Szerintetek is jót tesz a 10 éve mindent ellopó törpe, lyukas varázszokniban tiniket jachton kurró fideszista, kimenekített pedofil, droggal teli hátizsákkal csatornán buhziorgiáról meztelenül menekülő buzoár EU képviselő. Mosdatlan igénytelen dajcstompi? Történelmi egyházas tolvaj Németh taxisofőr Sanyibácsi szektája?

Bammeg én külföldön nem merek magyarul megmukkanni....

2020. dec. 2. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Mér a gyurcsány jobb vót???

Viccet félretéve ez már szánalmas, hogy még ezek után is próbálják az egész ügyet elhallgatni amennyire lehet. Legalább annyi lenne bennük, hogy kiállnak és elmondják, hogy emberek, hazudtunk, mi sem vagyunk olyan szentek mint mondtuk. De így enélkül is simán nyernek majd, mert a fanatikusokhoz el sem jut a botrány híre. Meg persze sokan félelemből szavaznak, nehogy Gyurcsány visszajöjjön. Először egy értelmes ellenzék kéne, utána lehetne ezt az undorító bandát leváltani.

2020. dec. 2. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én sem értek vele egyet. Várom már hogy az elszámolás napjaiban legyünk. Rakjuk ki a szőrét onnan , meg mindenhonnan. Kezdetektől fogva csak egy bedilizett irányitó bába lény aki papol mindenféléről meg keresztény emberről ja és aztán utána kiderül hogy nem csinál semmit mikor tömegek halnak bele bármibe. felelős lenne mindenki életéért de ez valahogy nem így megy. Ő csak egy gondatlan manipulátor aki a gyerekeket ijesztgeti még a nehéz időkben is , az öregeket semmibe veszi akik ő előtte leéltek egy tisztességes életet és kirúgatná őket mert nem hasznos emberi munkaerő. folytathatnám napestig hogy mit nem tett meg ami kötelessége lenne de ha ez így van akkor várom hogy vége legyen neki is a bandájának és a mostani teljes politikai gárdát lecseréltetném egy olyan ifjú normális vitéz emberekre akik végre jót akarnának tenni ha van, vagy lenne ilyen de kifog derülni hogy milyen régi bablevest esznek odabent a parlamentnek nevezett förmedvényben.
2020. dec. 2. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
kicsit túltolod, ha nem mersz magyarul megszólalni külföldön szerintem keress egy jó pszichiátert ugyanis ez nagyon durva beteges szorongás.
2020. dec. 2. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Fel sem ismerik a magyar nyelvet, egyébként is pszichiátria gyanús ez a kijelentés.

Annyit lopnak, olyan sz@r a Fidesz, hogy aztán mégis ezerszer több dolog épült az elmúlt 10 év alatt, mint az "elmúttnyócév" alatt, és én jobban élek, mint akkor, még most is. És vállalkozó, meg oligarcha sem vagyok, és a kormánymédiát sem követem. De a családom, testvéreim, szüleim is sokkal jobban boldogulnak valamiért.

2020. dec. 2. 11:03
 5/8 A kérdező kommentje:

"Annyit lopnak, olyan sz@r a Fidesz, hogy aztán mégis ezerszer több dolog épült az elmúlt 10 év alatt, mint az "elmúttnyócév" alatt"

"Elmúlt nyóc év" 12 éve nincs ezért nem értem?! Sorold azt a sok zseniális épülést ami azóta keletkezett! A nyugdij ugyanannyi , a családipótlék is, a fizetések meg hahaha. 400 órával a legjobb helyen tudsz keresni 250 ezret.

2020. dec. 2. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mé hÁtt gyúcccsá JObbb vótt?

ForrÁss? forráss?

Komolyra fordítva a szót, minden épeszű ember elutasítja a demokrácia és emberi jogok lerombolását, az uszítást és gyűlölködést, az álkereszténységet, miközben egy sátánista erkölcsösebb, mint a Fityisz politikusai.

2020. dec. 2. 11:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Gyurcsányt a törpének le kellett volna csuknia. Elképzelhető, hogy ő nem volt csöves se, hisz nem a népből szedte meg magát. Gondolom tudta, hogy orbán ilyen masszív drogosok, alkoholisták, csatornán droggal teli hátizsákkal menekülő emberekkel teli rendszert tud felállítani.
2020. dec. 2. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Jobb, ha elhallgatsz.

A kanadai nyugdíjasok a ferihegyi reptér tönkremeneteléből gazdagszanak még jó ideig.

PL.

2020. dec. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!