Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Nem unalmas még...

Ellenzékiek! Nem unalmas még mindig egy magánéleti üggyel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezem. Szájer hibázott, elismerte és lemondott. Emberi nagyságát dícséri. Megsértette a karantén szabályokat? Igen. Bocsánatot kért? Igen. Lemondott? Igen.

ez egy ember magánügye bármi is történt. Lapozni kellene. Már egy napja egész nap ezt tolja az ellenzék és médiájuk. Nem lett volna elég beszámolni róla egy mondatban, ha mindenképpen magánügyekkel akarnak foglalkozni?

Szájer József Fidesz alapító tag, rendszerváltó kerekasztal tagja,nagy érdemei vannak a rendszerváltásban. Már önmagában ezért dicséretet érdemelne. A magyar alkotmány Szájer József munkáját dicséri, ezért kijár neki a tisztelet. Bátor brüsszeli harcost vesztettünk személyében, én nagyon sajnálom, hogy le kellett mondani. A Brüsszeli bölcsek ellen a fidesz bölcseinek Szájer volt a vezére és vezette győzelemre hazánkat a harcban. Senki sem tökéletes, de egy magánember meggondolatlan botlásáért ne egy egész politikai irányzat legyen már azért a felelős!

Teljességgel fel vagyok háborodva, ahogy ez az ügy kezelve van. Csak az ellenzéki sajtó állt be ebbe a dologba, ők fújják csak fel. Az M1, Hírtv, stb korrekten kezeli. Tájékoztat, de nem fújja túl.

engem teljességgel felháborít az ellenzék gusztustalan viselkedése!

2020. dec. 2. 09:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
41%

"Az M1, Hírtv, stb korrekten kezeli. Tájékoztat, de nem fújja túl."

Aha, hazudnak reggel délben meg este... semmit nem mondtak el az ügyről.

2020. dec. 15. 12:36
 32/35 anonim ***** válasza:
77%

Fideszesek! Nem unalma még mindig mások magánéletével foglalkozni?

Had döntsem el én akarok e szülni és akarok e hinni a kereszténységben. Köszi.

2020. dec. 15. 17:57
 33/35 anonim ***** válasza:
78%
Fideszesek, nem unalmas mindig magánélettel foglalkozni? Pl. alkotmányba is beletenni? Meg anyagi nyomással kényszeríteni több gyerekvállalására?
2020. dec. 15. 19:03
 34/35 anonim ***** válasza:
37%

"...nagy érdemei vannak a rendszerváltásban."

Milyen rendszerváltásról tetszik itt hazudozni?

2020. dec. 16. 09:31
 35/35 anonim ***** válasza:
35%

"Nem unalmas még mindig egy magánéleti üggyel foglalkozni?"

Nem vagy ennyire érzékeny akkor, amikor ti fröcsögő szájjal csináljátok ugyanezt!

2021. jan. 5. 11:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!