Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Nem unalmas még...

Ellenzékiek! Nem unalmas még mindig egy magánéleti üggyel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezem. Szájer hibázott, elismerte és lemondott. Emberi nagyságát dícséri. Megsértette a karantén szabályokat? Igen. Bocsánatot kért? Igen. Lemondott? Igen.

ez egy ember magánügye bármi is történt. Lapozni kellene. Már egy napja egész nap ezt tolja az ellenzék és médiájuk. Nem lett volna elég beszámolni róla egy mondatban, ha mindenképpen magánügyekkel akarnak foglalkozni?

Szájer József Fidesz alapító tag, rendszerváltó kerekasztal tagja,nagy érdemei vannak a rendszerváltásban. Már önmagában ezért dicséretet érdemelne. A magyar alkotmány Szájer József munkáját dicséri, ezért kijár neki a tisztelet. Bátor brüsszeli harcost vesztettünk személyében, én nagyon sajnálom, hogy le kellett mondani. A Brüsszeli bölcsek ellen a fidesz bölcseinek Szájer volt a vezére és vezette győzelemre hazánkat a harcban. Senki sem tökéletes, de egy magánember meggondolatlan botlásáért ne egy egész politikai irányzat legyen már azért a felelős!

Teljességgel fel vagyok háborodva, ahogy ez az ügy kezelve van. Csak az ellenzéki sajtó állt be ebbe a dologba, ők fújják csak fel. Az M1, Hírtv, stb korrekten kezeli. Tájékoztat, de nem fújja túl.

engem teljességgel felháborít az ellenzék gusztustalan viselkedése!

2020. dec. 2. 09:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
15%

Nekik nem unalmas sajnos!

Most a kicsinyes kárörvendőség és a gyűlölet egyszerre tombol bennük🤪 Bezzeg amikor 2006ban Gyurcsány lebukott egy sokkal, de sokkal nagyobb horderejű kérdésben, ami az országot érintette, és nem mondott le, hanem szétverte az ellene tüntetőket, akkor úgy látszik minden rendben volt...mármint az ő gondolkodásuk szerint!! És azóta is...

2020. dec. 2. 09:31
 12/35 anonim ***** válasza:
85%
ez a sztori azért elég erős szerintem
2020. dec. 2. 09:32
 13/35 anonim ***** válasza:
84%
Kedves fidesz szavazók, szerintem kezdjetek el megbarátkozni a gondolattal, hogy minimum a választásokig fog az ellenzék lovagolni ezen az ügyön. Nagyon jól is teszi, mert ezzel könnyen szemléltethető a a fidesz álszent dumája.
2020. dec. 2. 09:35
 14/35 anonim ***** válasza:
84%

A 11es remekül szemlélteti a Fideszes "gondolkodást".

Bő 10 év után is megy a "bezzeggyurcsány"... Egészen szánalmas.

2020. dec. 2. 09:35
 15/35 anonim ***** válasza:
87%

Én fideszesként mondom hogy nem. Sajnos az elmúlt 2 évben nem először csalódok már ilyen szempontból. A keresztény, családbarát értékeket képviselő párt folyamatosan az ellenkezőjét teszi. Én nem ezt a pártot szerettem meg.

Drogok, prostik, pedofilok, homokos orgiák... ez lenne a fidesz ma? :'( Végtelenül elkeserít a gondolat is.

Kérdező, komolyan el kell gondolkoznunk hogy szavazzunk-e egyáltalán 22-ben a fideszre. Legalábbis én most azon az állásponton vagyok hogy inkább el sem megyek szavazni fideszesként... Egyszerűen ennyi dolgot nem lehet elnézni.

2020. dec. 2. 09:51
 16/35 anonim ***** válasza:
10%

14# Ha egy kicsit szélesebb látásmódof lenne, akkor te is rájönnél, hogy a 2002 2010 közötti időszak az nemzet elleni bűncselekmény volt...akkora kárt okozott, amit te el sem tudsz képzelni. És sajnos nem csak a magadféléknek, hanem mindenkinek! De te ezt nem fogod belátni sosem...

Ehhez képest a Szájer ügy vihar a biliben!!

2020. dec. 2. 09:53
 17/35 anonim ***** válasza:
88%
#16 Széles a látásmódom, Gyurcsányt pedig nem akarom én sem vissza érthető okokból. De az tény, hogy azóta eltelt már elég sok idő, nem a múlttal kellene foglalkozni, hanem a jelennel. A jelen pedig az, hogy egy magát kereszténynek hazudó, de valójában elvtelen, a szavazóit is nagyívből leszaró párt lopja szét az országot. Mi a megoldás? Mivel normális ellenzékünk nincs, ezért nem tudom, de a Fidesz elmehet a **** anyjába...
2020. dec. 2. 09:57
 18/35 anonim ***** válasza:
88%

16

Szerintem kevesebb kormánymédiát kellene fogyasztanod, mert ott ültetik a fejetekbe ezeket a baromságokat.

Az a nemzet elleni bűncselekmény, hogy Orbán 400 milliárd forintot játszott már át Mészáros zsebébe a MI pénzünkből.

2020. dec. 2. 09:57
 19/35 Béla211 ***** válasza:
90%

Szájert ki kénne rúgni minden honnan és börtönbe kéne csukni Magyarországon. Mivel itthon,drogozásért börtön jár. Akár egy szál füves cigiért is. És drog birtok lásért is börtön járhat itthon.

Lebukott kapja meg ő is azt a büntetést amit megszavazott.

2020. dec. 2. 09:59
 20/35 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
:) Majdnem elhittem, hogy komolyan gondolod.
2020. dec. 2. 10:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!