1/9 anonim válasza:
Nem. Viktor kapott egy üzenetet Brüsszelből, nem nagy áldozat, de a lófejet is azért teszik az ágyadba, hogy üzenjenek vele.
2/9 anonim válasza:
Szájernek amúgy is olyan lófeje van... :D
3/9 anonim válasza:
Nem. Vagy a koronavírus miatti rendőri ellenőrzés buktatta le, vagy mivel Orbán az egész EU-t megszivatta a vétójával, szerveztek egy kis visszavágót. Ahoz képest, amit Orbán leművelt, ez valóban csekélység.
4/9 anonim válasza:
Soros rendezte meg. Az egész egy kamu videófelvétel, hologrammok kerültek oda, amiket Soros csinált. Azóta kiderült, hogy az összes Fideszes botrány ilyen volt, Borkai mellett is hologrammok voltak. Csak sajna Soros kényszeríti őket arra, hogy azt hazudják, hogy ők voltak.
6/9 anonim válasza:
Nem az! Soros volt az, álruhában. Én tudom, elárulta nekem.
7/9 anonim válasza:
Plot twist: Gyurcsány szervezte a kúrópartit
8/9 anonim válasza:
Gyurcsány volt a DJ, Soros meg osztotta a drogot néger bevándorlónak öltözve :D
Sájert meg meghívták, ő hülye meg elment
9/9 anonim válasza:
Szerintem George Clooney játszotta el a szerepet. Megirigyelte a keresztény értékrendet, és könyörgött ezért a szerepért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!