Csak nekem nehéz elképzelni, hogy se.bbe kuki után Szájer menekül egy ereszcsatornán és kiabálja, hogy mentelmi joga van? Vagy csak trendi szexi és fenci akart lenni, ahogy Viktor kérte a fideszesektől korábban?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 23:14
1/8 anonim válasza:
Azért meg kell mondjam, ha igaz az ereszcsatornázós része a történetnek, van spiritusz és elszántság az öregben :D Ezt komolyan, már csak meg kéne filmesíteni.
2/8 anonim válasza:
Az lenne a film címe a Brüsszeli Bádogos.
3/8 anonim válasza:
1! " spiritusz és elszántság " ? Én inkább beszariságnak gondolom. Lebukott egyértelmüen! Jaj nem én voltam, én itt sem voltam!!! Nem vállalta a felelöséget tetteiért. Tipikus kis G!
4/8 anonim válasza:
2-re:
Vagy: Magyar hegedűs a háztetőn.
5/8 anonim válasza:
Képzeld mennyit kellett fésülnie a szakállát miután vagy öten eltalálták! :-))))))))))))))
6/8 mindentudó99 válasza:
Nem hiszem el kérdező hogy te még nem menekültél szexpartiról ereszcsatornán lógva egy táska droggal. Minden napos eset.
7/8 anonim válasza:
Egyébként hatalmas forma az öreg, közel a 60-hoz próbálja parkourozva az ereszen elhagyni az orgiát egy kis ekivel a szütyőben.
Lehetne vicces is, és első hangzásra az is de valahol elég szomorú az ügy.
Nem azért mert meleg és ilyen "házibulikban" engedi ki a fáradt gőzt, de azért sz*r lehet belehányni a saját szádba olyan alkotmánnyal amit te írtál és döngetni a melled keresztény, hetero férjként és családapaként.
Persze van ahol bizonyos embereknek mindent lehet. Ez nem az a buli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!