Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem nehéz elképzelni,...

Csak nekem nehéz elképzelni, hogy se.bbe kuki után Szájer menekül egy ereszcsatornán és kiabálja, hogy mentelmi joga van? Vagy csak trendi szexi és fenci akart lenni, ahogy Viktor kérte a fideszesektől korábban?

Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért meg kell mondjam, ha igaz az ereszcsatornázós része a történetnek, van spiritusz és elszántság az öregben :D Ezt komolyan, már csak meg kéne filmesíteni.
2020. dec. 1. 23:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a film címe a Brüsszeli Bádogos.
2020. dec. 1. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1! " spiritusz és elszántság " ? Én inkább beszariságnak gondolom. Lebukott egyértelmüen! Jaj nem én voltam, én itt sem voltam!!! Nem vállalta a felelöséget tetteiért. Tipikus kis G!
2020. dec. 1. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2-re:

Vagy: Magyar hegedűs a háztetőn.

2020. dec. 1. 23:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld mennyit kellett fésülnie a szakállát miután vagy öten eltalálták! :-))))))))))))))
2020. dec. 2. 00:20
 6/8 mindentudó99 ***** válasza:
75%
Nem hiszem el kérdező hogy te még nem menekültél szexpartiról ereszcsatornán lógva egy táska droggal. Minden napos eset.
2020. dec. 2. 00:41
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként hatalmas forma az öreg, közel a 60-hoz próbálja parkourozva az ereszen elhagyni az orgiát egy kis ekivel a szütyőben.

Lehetne vicces is, és első hangzásra az is de valahol elég szomorú az ügy.

Nem azért mert meleg és ilyen "házibulikban" engedi ki a fáradt gőzt, de azért sz*r lehet belehányni a saját szádba olyan alkotmánnyal amit te írtál és döngetni a melled keresztény, hetero férjként és családapaként.

Persze van ahol bizonyos embereknek mindent lehet. Ez nem az a buli volt.

2020. dec. 2. 03:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Mikor lesz film ebből?
2020. dec. 4. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!