Azok akik a keresztény, konzervatív értékrend miatt szavaztak a fideszremit gondolnak ma?
Gondolok most a tavalyi Borkai ügyre, Kaletára, Szájerre és Demeter Szilárd kijelentéseire.
Ez hol keresztény és hol konzervatív?
6 vagyok - újabb lepontozásra jelentkezem a nemértőktől. re9: hol mondtam, hogy nem probléma? baj, és alázzák, méltatlanok az ország képviseletére - ám nem az én asztalom, majd foglalkoznak vele, akikhez tartozik. Ami hozzám tartozik, azt olvasd el a 6-ban, csak ismételni tudom.
Attól, hogy vannak méltatlan képviselői a kereszténységnek, attól a krisztusi tanítás semmit sem változik.
Vannak méltatlan képviselői a magyar nyelvnek -akik trágárul, beszélnek - de attól még Arany János költészete változatlanul arany fényben ragyog. Egyetértesz?
11-es.
Arany János költészete hogy kerül képbe a kérdésben felvetett dolgokhoz?
"Foglalkoznak vele akikre tartozik"
Pont ez a baj hogy ő sem foglalkoznak vele. Kaleta fél millió ft büntetést kapott és felfüggesztettet.
Borkai azon kívül hpgy nem kap olimpiai járadékot semmi.
6 és 11!
"hol mondtam, hogy nem probléma? baj, és alázzák, méltatlanok az ország képviseletére - ám nem az én asztalom, majd foglalkoznak vele, akikhez tartozik. Ami hozzám tartozik, azt olvasd el a 6-ban, csak ismételni tudom."
De igen, a Te asztalod is, ugyanúgy, ahogy az enyém is! Miért szavaztál a FIDESZ-re? Vagy azt gondolod, hogy akik a szavazóurnákhoz járulnak, amíg bedobják a szavazatukat tartalmazó borítékot, ez jár a fejükben?:
"Mintha pásztortűz ég őszi éjszakákon,
messziről lobogva tenger pusztaságon,
Toldi Miklós képe úgy ragyog fel nékem"....
...bárcsak Orbán Viktor lenne, belül ezt remélem.
Hát, nagyot tévedsz. A szavazók táborától mindenféle kultúra, annak megőrzésének még a gondolata is eszméletlenül távol áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!