Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az M1 Szájer József brüsszeli...

Az M1 Szájer József brüsszeli drogos szexbuliját is elhallgatja a nézői előtt, ahogy Joe Biden választási győzelmét?

Figyelt kérdés

2020. dec. 1. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Keressétek a hírt, képrejtvény: [link]
2020. dec. 1. 16:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem találom. Talán a brüsszeli LMTQ-stratégiára gondolsz? :D
2020. dec. 1. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Közleményt adott ki Szájer József, a Fidesz EP-képviselője, aki a hétvégén mondott le tisztségéről. A közleményt az Origo hozta nyilvánosságra, amelyet most változtatás nélkül közlünk.

„Vasárnap bejelentett lemondásommal levontam a személyes és politikai következtetést. Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat, harminc éves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék. A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre.

A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint ecstasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról, hogy ki és miképp helyezte el, nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

2020. dec. 1. 17:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Magyarul az M1 a hírről be sem számol, csak annyi a cikk, hogy Szájer kiadott egy közleményt.
2020. dec. 1. 17:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld, ha egy ellenzéki csinálta volna ugyanezt. 5 perces tudósítás a híradóban, minden részlettel, helyszíni riporterrel a melegbár előtt, stb.
2020. dec. 1. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Mindenesetre ez az eset is szépen mutatja, hogy valójában tájékozódni az ellenzéki sajtóból lehet, mert amikor Gréczyvel történt hasonló, arról az ellenzéki sajtó is beszámolt, meg a fideszes is. Most viszont a fideszes propagandasajtó csak Szájer semmitmondó közleményét teszi ki, a kínos részleteket viszont elhallgatja.
2020. dec. 1. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon nagy a csend sunyi disznók! Persze ezt is megpróbáljátok majd teljesen ignorálni. A kedvenc pártotok; az erkölcs szimbóluma, a kereszténység védelmezője, az LMBTQ lobbi elítélője! Na ennek a pártnak az alapítója, a gránitszilárdságú alaptörvény megalkotója egy deviáns orgiáról menekült droggal a tatyójában 😂😂😂😂 és még mindig kitartotok, pedig már hányszor fostak a pofátokba telibe, hányszor aláztak meg benneteket tetteikkel ezek a drága honatyák :D
2020. dec. 1. 17:16
 8/9 anonim válasza:
0%
Pfhúj libsik
2020. dec. 10. 16:24
 9/9 A kérdező kommentje:

8

Fújj, trollok.

2020. dec. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!