Magyarországon a gazdagok hány százaléka érte el becsületes úton a több száz milliókat?
Figyelt kérdés
Én olyanokat ismerek akik rendszerváltáskor elvitték a jó földeket meg a gép parkot (ez már az övé magántulajdon lett) vagy vállalkozni kezdett és az állam folyamatosan biztosítja a megrendeléseket, esetleg megintcsak vállalkozó de áfás számlávál "játszott"2020. dec. 1. 08:34
21/24 anonim válasza:
Egyetértek, hiszen mindenki magából indul ki.
Én konkrétan ismerek egy sokmilliárdos, viszonylag fiatal családot, és pontosan tudom, hogyan gazdagodtak meg. A kezdet kezdetén többször beszélgettem velük a hobbijukról (akkor még egyetemisták voltak), ami mára kapós termék a világban. Nagyon jó fejek.
23/24 anonim válasza:
25 évesen, első kocsija egy 50 milliós luxusterepjáró, még nem dolgozott, de már 6 szobás házat vett a nőjével. Minden második luxus macho ilyen. Meg lehet nézni, milyen "tankokkal" teli a város. Jaaa, hogy válság van? Ezek akkor is milliárdokat kerestek, amikor 3 millió munkanélküli lett 2007-2012 között, amikor szinte minden cég kivonult innen és nem lehetett állást találni. Érdekes módon nekik akkor is "véletlenül" pont úgy alakultak az árfolyamok és minden, hogy ne veszítsenek egy fél pár zoknit sem, míg aki végigdlgozta az életét, az éhhalál sodródott jutott. Covid miatt most ismétlődik az egész: "ők" kerestek ezer trilliárdot, nekünk meg maradt a nulla fizetés és a 100% élelmiszerár-emelkedés. (De majd az oltással meg a covid-útlevéllel megússzuk az éhhalált!!)
24/24 anonim válasza:
Az, hogy nincs munkahelyük, nem jelenti azt, hogy nem csinálnak semmit.
A pénz csak úgy magától nem áramlik senkinek a bankszámlájára. Valamit tenni kell érte.
Sok pénzért nagy értékű vagy pedig nagyon kockázatos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!