Magyarországon a gazdagok hány százaléka érte el becsületes úton a több száz milliókat?
Arányokat természetesen nem tudok mondani, de én magam jópár olyan embert ismerek, akiért tűzbe tenném a kezemet, mert tudom, hogy értékteremtéssel szerezte a pénzét, és most is azt teszi.
Egyszerűen nincs arra szüksége, hogy tisztességtelen legyen.
"Munkát és nem csak egy aláírást."
Nagyon sokan. Csak ők nem közismertek. Lehetne példákat mondani, csak nincs értelme. Van ismerősöm, akinek gyógyszergyára van. 20 éve ismerem, tudom, honnan és milyen munkával, anyagi és fizikális áldozatokkal jutott oda, ahol most tart.
Válasz erre lehet, érvényes válasz nem. Nincs rá adat és nem is vizsgálható. Az tény, hogy ismerek milliárdosokat, akik tisztességtelen úton (ebben is sokféle változat és súlyosság van) jutottak hozzá, és ismerek olyanokat is, akik az eszük és szorgalmuk révén.
Azért azt gondolom, a tisztességesből több van, de sajnos a másik fajta se kevés.
"Becsületes úton gyakorlatilag lehetetlen."
Annak, aki ezt hiszi, sajnos az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!