A fiatal, új generációs politikusok közül ki a legmeghatározóbb?
Rácz Zsófia végzi most a piszkos munkát, neki kell a nyuggereket hivogatnia hogy hogyan érzik magukat a vírus járvány közepén. A szerencsétlen meg önelégült mosollyal csinálja mint egy elmebeteg. Nem láttátok a videót? Szakadtam. A mocskos kis fekete k*rva ráérzett hogy hol szedheti meg magát.
Meszes gödröt az ilyeneknek.
13
Valaki lehet meghatározó rossz értelemben. Nem értek egyet azzal amit írtál, de ha neked ez a véleményed elfogadom viszont akkor is ha ezt gondolod meghatározó a te szemedben is. Az én szemszögemből is egy meghatározó politikus Orbán bármennyire is utálom és hazugnak tartom.
"Rácz Zsófia végzi most a piszkos munkát, neki kell a nyuggereket hivogatnia hogy hogyan érzik magukat a vírus járvány közepén. A szerencsétlen meg önelégült mosollyal csinálja mint egy elmebeteg. Nem láttátok a videót? Szakadtam. A mocskos kis fekete k*rva ráérzett hogy hol szedheti meg magát."
Rácz Zsófika az szőke és érettségivel tölti be a posztot jelenleg a gránitszilárdságú alaptörvény módosítás jóvoltából. A "fekete" az Koncz Zsófika, aki apuka után örökölte a posztot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!