Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg lesz 3+ millió ember...

Tényleg lesz 3+ millió ember aki beoltatja magát Magyarországon koronavirus ellen?

Figyelt kérdés
6 milliót lerendelt már Orbán az oxfordi oltásból. Egészségügyben dolgozókat,szociális otthonban dolgozókat már kérdezték hogy igénylik e majd az oltást és nálunk nagyjából 10böl 1 igényli,más helyeken lévö ismeröseim is hasonlókról számolnak be,söt olyan is van hogy mindenki elutasítja. Mi lesz így a sok vakcinával

2020. nov. 30. 08:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
Én beoltatom magam, de az orosz, meg a kínai vakcinát meghagyom a fidesz szavazóknak.
2020. nov. 30. 09:56
 12/27 anonim ***** válasza:
82%
10: persze, az egész világon mindenki, aki majd beoltatja magát, az Orbán miatt fogja :DDD
2020. nov. 30. 09:56
 13/27 anonim ***** válasza:
7%
Össze fog jönni a 3 milla, jól bef*satták a birkanyájat az utóbbi hetekben
2020. nov. 30. 09:58
 14/27 anonim ***** válasza:
51%

Reméljük igen, kicsit unalmas már az egész vírus téma, jó lenne elérni azt az immunizációs mértékét, hogy ne kelljen korlátozásokat bevezetni.

Persze ez nem világos a népnek, így nem lesz 3 millió.

Halott lehet, oltott nem

2020. nov. 30. 10:17
 15/27 anonim ***** válasza:
70%

Mi lenne a sok vakcinával?!? :)

Mell döngetve elajándékozzuk,valamelyik szomszédos országnak,akik a magyar "túlrendelés" miatt,nem jutott elégséges vakcinához.

2020. nov. 30. 10:20
 16/27 anonim ***** válasza:
34%
Nem lesz.
2020. nov. 30. 10:25
 17/27 anonim ***** válasza:
40%

12/16

Értelmezd. A magyar fidesz szavazók, nem az egész világ.

Ha az m1-en bemondják hogy biztonságos, a hívek elhiszik és rohannak oltatni magukat.

Azért orbán elég jelentéktelen, max az eu-ban tud pattogni meg vétózni, 1 ország kivételével mindenhol utálják.

2020. nov. 30. 10:42
 18/27 anonim ***** válasza:
30%

Ha adnak mellé egy zsák krumplit, akkor biztosan lesz jelentkező a vakcinára... ;)

Influenza ellen én mindig beoltattam magam, sőt dolgoztam külföldön, ahova kellett a sárga láz elleni oltás is - ezt is bevállaltam. De a koronavírus ellen azt hiszem nem fogom.

Szerintem már sokunkon át is ment a vírus, csak nem tudunk róla, mert nem döntötte le a szervezetünket.

2020. nov. 30. 10:44
 19/27 anonim ***** válasza:
59%

18

Hurrá, te lenni nagyon okos. Nem oltani veszélyes ellen, oltani nem annyira veszélyes ellen

Darwin Büszke

2020. nov. 30. 11:06
 20/27 anonim ***** válasza:
52%
Kicsit macerás lenne tárolni bármelyik vakcinát, mert mindegyiket mínusz 70 fokon kell, de csak 5 napig, utána kidobható. Ezért igényfelmérés a hirdetett regisztráció, ráadásul háziorvosi körülmények között nem tűnik kivitelezhetőnek az oltás. Majd oltási pontokat kell felállítani, ahol a tárolás biztosítható, de lesz megfelelő számú oltásra jelentkező, hogy ne kelljen kidobni a hatástalanná váló vakcinákat.
2020. nov. 30. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!