Tényleg lesz 3+ millió ember aki beoltatja magát Magyarországon koronavirus ellen?
Reméljük igen, kicsit unalmas már az egész vírus téma, jó lenne elérni azt az immunizációs mértékét, hogy ne kelljen korlátozásokat bevezetni.
Persze ez nem világos a népnek, így nem lesz 3 millió.
Halott lehet, oltott nem
Mi lenne a sok vakcinával?!? :)
Mell döngetve elajándékozzuk,valamelyik szomszédos országnak,akik a magyar "túlrendelés" miatt,nem jutott elégséges vakcinához.
12/16
Értelmezd. A magyar fidesz szavazók, nem az egész világ.
Ha az m1-en bemondják hogy biztonságos, a hívek elhiszik és rohannak oltatni magukat.
Azért orbán elég jelentéktelen, max az eu-ban tud pattogni meg vétózni, 1 ország kivételével mindenhol utálják.
Ha adnak mellé egy zsák krumplit, akkor biztosan lesz jelentkező a vakcinára... ;)
Influenza ellen én mindig beoltattam magam, sőt dolgoztam külföldön, ahova kellett a sárga láz elleni oltás is - ezt is bevállaltam. De a koronavírus ellen azt hiszem nem fogom.
Szerintem már sokunkon át is ment a vírus, csak nem tudunk róla, mert nem döntötte le a szervezetünket.
18
Hurrá, te lenni nagyon okos. Nem oltani veszélyes ellen, oltani nem annyira veszélyes ellen
Darwin Büszke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!