Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem lenne jó hely Magyarors...

Ha nem lenne jó hely Magyarország miért akar 1 millió migráns bejönni?

Figyelt kérdés
Jönnek ide ostromolják a határt ezer számra migránsok. Nem múlik el hét anélkül hogy ne lenne atrocitás a határon mégis azt mondják az ellenzékiek, hogy rosszabb itt élni, mint ottan. Akkor miért akarnak idejönni ennyien?
2020. okt. 1. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem ide akarnak jönni, csak rajtunk keresztül menni.
2020. okt. 1. 16:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Albániában is lettek migránstáűborok, habár nem oda akartak menni
2020. okt. 1. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Mert beengedték őket, de tovább már nem tudtak menni.
2020. okt. 1. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
A nyugati jóléti demokráciákba akarnak ezek eljutni csak hát rajtunk keresztül vezet az út oda.
2020. okt. 1. 16:40
 5/9 Shai-Hulud ***** válasza:
86%

Egy millió migráncs?

És ezek ugye mind a Vakondi úr által talált 40 cm átmérőjű alagúton keresztül akarnak bejönni? Mert máshol ugye ott van a kerítés...

Azért számoltam egy kicsit, ha másodpercenként egy migráncs átbújik az alagúton, akkor 1 millió migráncs átjutásához 11,5 nap kellene - ennyi idő alatt azért csak észreveszik őket, nem?

Egyébként az biztos, hogy nem IDE akarnak jönni, de én még azt is kétlem, hogy errefelé akarnának jönni. Sokkal egyszerűbb nekik kikerülni Magyarországot, mondjuk Szlovénia felé.

2020. okt. 1. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Én 40 milliárd migránsról hallottam! Rettegek, mert Európa legsikeresebb államában Magyarországon élek. Mi húzzuk az egész EUt! Ezért is akarnak mindent lenyúlni tőlünk!

De a kormányunk megvéd minket az 52 milliárd migránstól!

2020. okt. 1. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Én csak azt nem értem, hogy ekkora hülyék vannak az EU vezetésében? Mi értelme szétosztani a migránsokat, ha mind Nyugatra készül?
2020. okt. 1. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Ahonnan a migráns jön, neki mindegy. Neki Magyarország is a kánaán. Rajtunk inkább átmegy, neki Németország a cél, de itt is megtalálná a számítását. Segélyek lenyúlása, seftelés, bűnözés, stb.
2020. okt. 1. 18:41
 9/9 Alex Fly ***** válasza:
87%
Olyan jó hely, hogy egymillió migráns már külföldre menekült...
2020. okt. 3. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!