Nagy Blanka kilépett a Momentumból. Ez most jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Egy ifjú őstehetséget vesztett az ellenzék, vagy megszabadult egy felesleges kolonctól? Hogy látjátok? Végül mégsem lesz belőle miniszterelnök?2020. nov. 29. 21:00
11/20 anonim válasza:
Amikor Blanka az ismertsége csúcsán volt, akkor kellett a Momentumnak. Azóta semmit sem hallottunk róla, tehát nem dolgozott meg a jelöltségéért.
Ha nem lenne az a nagy összefogás, akkor jutott volna neki hely.
12/20 anonim válasza:
5-ös és 10-es
Érthető volt a vicce, vagy az iróniád, csak a Fideszesek ezen nem tudnak nevetni, mert a név hallatán a félelem és a rettegés válik úrrá rajtuk. :)
13/20 anonim válasza:
Én azt hittem DK-s. Lehet oda tart. Vadai Ágnes fiatalabb megfelelője, javítaná a párt korfáját.
14/20 anonim válasza:
Az kicsoda? Én onnan csak Orbán Viktor juniort ismerem, azt a rókaképű gyereket.
15/20 anonim válasza:
Ebben van logika. Fleto egy ideje próbál a fiatalokra gyúrni.
16/20 anonim válasza:
"Nagy Blanka kilépett a Momentumból. Ez most jó vagy rossz?"
A momentum most szerződtette le Hadházyt meg Széll Bernadettet - szóval a színvonal megmarad tartósan alacsonyan, nem kell aggódni.
17/20 anonim válasza:
Kit érdekel az a hisztis punci?
20/20 anonim válasza:
Lesz ideje tanulni, úgyis jön a vizsgaidőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!