Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod a BLM szobrot...

Támogatod a BLM szobrot Budapesten?

Figyelt kérdés

2020. nov. 28. 22:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%
Mi jaz a BLM? Akik átműttetik magukat másik neművé?
2020. nov. 28. 23:03
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Remélem ez a Burning Lawrence Mészáros...
2020. nov. 28. 23:20
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Én kérdésem a másik. Ott az igen nyert. Itt a nem. Nem értem. Itt miért van ennyi rasszista?
2020. nov. 28. 23:24
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
Abban az időben, amikor a behurcolt betegségek hatására az indián lakosság 90%-a kipusztult és behurcolták a helyükre a négereket, ugyanabban az időben az alföldi magyar lakosság 90%-a kipuszult a folyamatos háborúskodás hatására, és a többségüket elhurcolták rabszolgának a törökök, janicsárnak. Nyilvánvalóan ha a balliberális ellenzék Törökországban követelne magyar szobrokat, akkor érthető lenne (elvileg egy magyar képviselő a magyarokat képviseli), de mivel egy olyan dolog mellett kampányolnak, aminek Magyarországhoz semmi köze nincs, csak éppen most ez a divat, ezért ők nem elvekkel rendelkező képviselők, csupán opportunista seggfejek. Ezért nem szavaz rájuk senki.
2020. nov. 29. 01:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem támogatom. Magyarországon, semmi keresnivalója nincs egy ilyen szobornak.
2020. nov. 30. 22:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Na, dübörög a cenzúra. Akkor meg minek ez az oldal?
2020. dec. 1. 00:02
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Épeszű fehér ember nem támogathat egy fehérellenes rasszista mozgalmat.
2021. jan. 2. 10:31
 18/24 anonim ***** válasza:
83%
Mi a francnak? Ki az az agyalágyult, aki ezt kitalálta?
2021. jan. 2. 17:46
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
A Momentum viszont, valószínűleg támogatná.
2021. jan. 2. 19:53
 20/24 anonim ***** válasza:
42%
Én nagyon is támogatom azt, hogy fogadhassanak örökbe stb de néha azért pár lépésükkel én sem értek egyet pl ezzel. Sokkal finomabban kéne kampányolniuk. Például amilyen a családazcsalád kampány. Valós élethelyzeteket hoznak fel példának, hogy egy meleg lehet egyszerre hívő is és egyedüli apa, stb vagy pl nekem van egy nagyon jó jobboldali barátom egyszer megnéztünk egy életrajzi filmet (imitation game) ahol a főszereplő mellesleg meleg volt és felnyitotta a szemét. De ez hogy szobrot állítanak kissé "durva" kampány. Aki ellenszenves velük az még ellenszenvesebb lesz.
2021. jan. 2. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!