Támogatod a BLM szobrot Budapesten?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 22:09
A kérdező szavazást indított:
Igen
Igen
22 szavazat
2/37 anonim válasza:
Nem. De több értelme lett volna a szavazásnak, ha nem ugyanazt írod mindkét helyre.
3/37 anonim válasza:
Nem lesz abbol semmi ... ez mar megint csak egy provokacio. Majd a 'kopaszok' szetkapjak azt a szobrot pillanatok alatt.
4/37 anonim válasza:
Európának szerintem semmi köze az egész blm témához, szóval nem értem minek ide szobor.
5/37 anonim válasza:
Pont ez a lényeg, hogy egy random polgármester a kerületében egy ártatlan szobrot emeltet és majd a gonosz nácikok lerombolják majd jön a magyar antifa és pusztítanak itt is. Összeesküvés elmélet, remélem nem lesz igazam.
6/37 anonim válasza:
Mi a fene bajotok lesz egy szobortól?
7/37 anonim válasza:
Nem. Be kell olvasztani, az ötletgazdával, támogatóival együtt.
8/37 anonim válasza:
Nem, de azt támogatom, hogy az ilyen szavazásokat feldobó embereket kihajítsák a gyakoriról. Egyáltalán nem vicces ez a sok opció!
9/37 anonim válasza:
Azért emlékezzünk meg róla, hogy Baranyi milyen durván lenyomta fideszes ellenfelét a választáson. Szép volt polgármester asszony!
10/37 anonim válasza:
Beugrottam, és a fölső igen után reflexből nyomtam a lentire, ami szintén igen. Ez jól mutatja a magukat demokratáknak vallók tényleges viszonyát a demokráciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!