Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is lehetne Orbán...

Szerintetek is lehetne Orbán kemény kezűbb vezető?

Figyelt kérdés

Több katonát a közterekre, rendőrség számát növelni BTKt sokkal keményebbre átírni, halálbüntetés visszavezetése, előre eltervezett gyilkosságért automatikusan halál.

"Munkatáborokat" létrehozni és visszailleszteni a lecsúszott elemeket a társadalomba ennek a segítségével. Ezek az emberek is képesek termelő munkára csak meg kell találni számukra megfelelőt.

Mindenféle jogvédő, civil hasonló szervezet marhaság betiltása.

Sorkatonaság visszaállítása, 1 éves minimum.

Nyári szünetben iskolásoknak munkás táborok(agrár munka főleg, szokják a kemény munkát), közösségépítés és munkakultúra tanítása céljából

Abortusz bizottságok létrehozása, abortusz törvények megszigorítása

2020. nov. 28. 00:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

"Munkatáborokat" létrehozni

Neked nem tűnt fel, hogy úgy nőnek ki a földből, mint a gomba?

2020. nov. 28. 00:04
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Bocsi, hogy megkérdezem, de te hány éves vagy és kinek képzeled magad? Egy huszonéves, vagy harminc akárhány éves tuti nem írogatna ilyen radikális dolgokat... Lehet, hogy a régi világokban megállta volna a helyét az efféle embertelen, empátiát nélkülöző, önkényuralmi intézkedések, de a mai kapitalista világ (a rengeteg hibájával együtt) pont arról szól, hogy mindenkit fogadjunk el, ahogy van, amíg normálisan él és nem gázol bele az embertársai életébe. De biztos azért nem értek veled egyet, mert én veled ellentétben nem voltam kisdobos, úttörő, meg katona se, szóval én nem tudok semmit se az életről és nekem nincs szavam. Ugye így gondoltad?
2020. nov. 28. 00:13
 3/14 árokpart ***** válasza:
95%
Kérdező! Attól még, hogy kijárási tilalom van a kábítószerezés továbbra is tiltott ám.
2020. nov. 28. 00:28
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Ne használj ennyi drogot. A drog nem jó.
2020. nov. 28. 01:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

""Munkatáborokat" létrehozni és visszailleszteni a lecsúszott elemeket a társadalomba ennek a segítségével. Ezek az emberek is képesek termelő munkára csak meg kell találni számukra megfelelőt."

Pl. azokat, akik a GYK-n hülyeségeket kérdeznek ahelyett, hogy az idejüket a társadalom számára hasznos tevékenységgel töltenék. Kezdhetsz csomagolni!

2020. nov. 28. 08:04
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretném, hogy keményebb kezű legyen, az ellenzéki tüncikéken meg amikor az ellenzéki képviselők tűrhetetlen hangnemben beszélnek akkor megkéne mutatni, hogy diktatúra van itt ha úgy is ezt mondogatják.. tömlőcbe velük
2020. nov. 28. 08:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég keménykezű már így is.Mindent as katonák irányítanak.
2020. nov. 28. 08:24
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Én a következőket szeretném:

100%-os alkoholtilalom

Különadó a mamahotelesekre

Internet használat megtiltása az alacsony hozzáadott értékű munkát(pl.segédmunka)végzőknek

Munkanélküliek azonnali deportálása Szibériába

Incelek kémiai kasztrálása

Halálbüntetés a netes trollkodásért

Na,még mindig tetszik a diktatúra,Balázska? :D

2020. nov. 28. 08:24
 9/14 anonim ***** válasza:
11%
#8 Ezzel eltünne az összes fiatal DK troll , mi lenne így itt?
2020. nov. 28. 08:26
 10/14 peca1000 ***** válasza:
0%
A sorkatonaság kivételével egyetértek a kérdezővel.
2020. nov. 28. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!