Targonca vezető állás raktárban. Mennyire kemény munka?
320B...átlag, fogadd el!
Rámegy az egészséged??? Mire? Nem pakolsz kézzel, nincs fertőzés, nem állsz 12 órát, nem ver meg senki,...
Örülj ha kapsz ilyen melót!
A válaszok sorrendben:
Lehet évekig csinálni, de stresszes meló, mert nagyon kell figyelni, és a három műszak se egy leányálom.
Nem a hajtás, hanem a koncentrálás a sok, ilyen targoncával. Elég egy apró hiba, és leejted-összetöröd az árút, vagy akár lebontod az egész polcrendszert. Éjszakás műszakban pedig, pláne hajnal felé, már nem olyan friss az ember.
320 ezres bruttó fizetés három műszakhoz már nem valami fényes. Én inkább rossznak mondanám.
És egy kiegészítés:
Raktárakban általában keveset fizetnek az embereknek. Ezért (tisztelet a kivételnek), lopnak, lopással egészítik ki az ott dolgozók a fizetésüket.
Ha ilyen csapatba kerülsz be, és nem akarsz részt venni a lopásban, félni fognak tőled, és kimarnak maguk közül.
Ha Te is alkalmazkodsz hozzájuk, és részt veszel a stiklikben, kockáztatod a lebukást, és a börtönt. Elég egy alkoholista, befolyásolható, vagy ostoba kolléga, aki lebuktatja az egész társaságot.
Én azt javasolnám, választás előtt alaposan nézz körül az ilyen álláslehetőséget kínáló helyeken, és maradj mindig becsületes.
2.-nak.
4 helyen voltam raktárban/targoncán.
Lopni vagy nem volt mit, vagy nem lehetett. Tudod, 21. század. Kamera, őrök, logisztikusok, vonalkódok,...
Az éjszakai műszak alvás.
Nincs egész nap hajtás, csak ha ki/be szállítás van, de ugye ott a kamionstop, a hétvége, az alapanyaghiány, a leltár, ...
De semmi gond kérdező! Menj egy temetőbe őrnek, ott nincs stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!