Idehaza miért nincsenek komoly leárazások Black friday alkalmából?
Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 22:41
1/9 anonim válasza:
Úgysincs pénze az embereknek, tök mindegy, hogy mennyivel olcsóbb.
2/9 anonim válasza:
Mert ígyis-úgyis tele vannak az üzletek, sokkal nagyobb tömeget nem tudnának már megmozgatni.
3/9 anonim válasza:
Mert egy adott termék előállítása, tárolása, szállítása mindig ugyanannyiba fog kerülni, akkor is ha bármilyen péntek van. Majd ha nagy leszel megérted.
5/9 anonim válasza:
Ez ugyanaz a kérdéskör mint amikor azt vizsgálják, hogy miért van kevesebb mogyoró a csokiban ha magyarországra gyártják mint ha nyugati országba. A válasz : eltérőek a vásárlói igények.
Mi nem szeretjük az 50-70 százalékos leárazásokat. Mások vagyunk mint mondjuk az anglok.
7/9 anonim válasza:
Azért, mert a kereskedők hiénák. A legtöbb holmi amit árulnak az országban, kapható kínai webáruházakban is. Nem hasonló, ugyan az, pontosan ugyan az. Össze lehet hasonlítani az árakat. A múltkor én is vettem valami elektronikai cuccot 11990 forintért, aztán megtaláltam az aliexpressen 8 dollárért, azt hittem megüt a guta. A másik meg valami ékszer volt a barátnőmnek, szettben volt 1,50 dollár, nyaklánc, fülbevaló, karlánc. Az egyik plázában, a bizsusnál 2400 forint volt, de darabonként. Úgyhogy rohadjanak meg😄. Most már mindent megnézek előbb a kínai oldalakon.
8/9 anonim válasza:
Amúgy Londonban, a lonsdale boltban, valóban láttam 70%-os akciót. A cipők be voltak rakva egy nagy kosárba 8-10 fontért. Vettem is.
9/9 anonim válasza:
Itt minden az átverésről, lehúzásról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!