Ez most komoly, hogy a nagy liberális RTL Klub a műsorában tartja a korábban cigányok irtásán lamentáló szereplőjét?
Teljesen igaza van, én is ezt tenném. Sok "újságírónak" ki kellene mozdulnia néha az 5. kerületből és máris nem hisztizne ezen. Elég lenne csak kimenni a Blahára.
Amúgy meg mi van abba ha írt egy ilyet? Benned is ilyen gondolatok lennének ha pl villamoson belédkötnek vagy nem hagynak békén a ordibálásukkal.
Én meg azon filózok, hogy miként került elő a 8 éves bejegyzés egy már törölt lapról?
De annak a türelmét is csodálnám, aki az én oldalamon visszalapozna 8 évet.
Az RTL meg kimagyarázza,ha kell, vagy esti a csajt, ha nagyobb lesz a balhé.
Hát nem tudom, hogy elmosódott kép lehet-e bármire is bizonyíték. Nyilván ha el AKAROD hinni, akkor el fogod hinni, hiszen mégis az elöljáród íratta ki. Ha simán csak gondolkozol (nem fogom elmagyarázni, hogy az mi), akkor szimplán csak erősen kételkedsz a valódisáságban. Ha nem akarod elhinni, mert szimpatizálsz a hölggyel, akkor nem fogod elhinni.
Amúgy 8 évvel ezelőtt csak ennyire szar képernyőmentéseket lehetett csinálni? A 2000-es években ettől jobb képek készültek, mint ez. Dehát valahogy mégiscsak kell hogy hasonlítson rá, így mégiscsak rád van bízva, hogy belelátod-e azt, amit kell. És egy jól manipulált cikk esetén bele is fogod.
Ha láttatok már cinikusvilágot, az a sajtó, meg a többi média.
Egy volt kollégám, aki ilyen nagyon nagykutya volt ott,azt modaná:
"Gyerekek, nem érdekel. Ha emeli a nézőszámot, akkor marad, kit érdekel, miféle múltja van. Ha nagy a balhé, akkor lassan kifuttatjuk a pcsáb. Ha csökken a nézőszám, akkor látványon kirúgjuk, és megint mi leszünk ajó fejek. Ennyi."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!