Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Benzinkút működése kijárási...

Benzinkút működése kijárási tilalom idején?

Figyelt kérdés
Ugye este nyolc után csak az ismert okokból lehet valaki közterületen. Ha a benzinkúton tankol egy ember és bemegy fizetni, a kutasnak kötelező bizonyítékot kérnie arról, hogy az illető jogosan van még odakint? Hiszen a korlátozás az emberek egészségét védeni hivatott, tehát az alkalmazott elméletileg nem köteles kiszolgálni jogosulatlanul az utcán tartózkodó embereket.
2020. nov. 27. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Van egy rossz hírem. Fizetni tankolás után fog bemenni a paraszt. Tehát ha te nem akarod "kiszolgálni" akkor majd a saját fizetésedből beteszed a kasszába. :D
2020. nov. 27. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogosult,és nem is feladata ezt ellenőrizni.A szabályoknak megfelelően nyitva tartó egységek,ilyen irányú kötelezettséget nem kaptak.
 3/7 árokpart ***** válasza:
100%
Dehogy kötelező, sőt nem is kérhet ilyesmit ugyanúgy működik mint nappal.
 4/7 A kérdező kommentje:
Első: erre értem, hogy amikor belép a zárt eladótérbe, akkor milyen lehetőségek vannak.
2020. nov. 27. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Benzinkutas nem rendőr. Semmi köze hozzá ki hova megy.
 6/7 A kérdező kommentje:
Bahh, hülye vagyok, az ez előtti kommentem balgaság volt.
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#4: rászól a kutas, hogy vegyen föl maszkot, ha nincs rajta. Ha eleve nincs neki, akkor is elszedi tőle a tankolás összegét és adja cserébe a blokkot. Ez a lehetősége a kutasnak.
2020. nov. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!