Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha este 8 után kimegyek futni...

Ha este 8 után kimegyek futni maszkban, kapucniba, fülhallgatóval, hogy a fenébe fognak igazoltatni, esetleg megbüntetni a rendőrök egy maratontávfutót edzés közben?

Figyelt kérdés

Laza 10-20 kmt szoktam futni két naponta.

Teljes felszerelésben ezek 50 métert nem tudnának futni, akkor hogy jönne utánam ha igazoltatni akarna?

Beazonosítani sem tudnának, mert maszk van rajtam sapka vagy kapucni mert hideg van.

Ilyenkor mi van, mi a tényállás?

2020. nov. 26. 20:32
1 2 3
 21/25 árokpart ***** válasza:
11%
Utolsó! Ekkora hülyeséget ez Magyarország!
2020. nov. 26. 21:56
 22/25 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ezért kár magad megbírságolni.
2020. nov. 26. 21:58
 23/25 árokpart ***** válasza:
63%
Egyébként a mi hibánk is, hogy hagyjuk, hogy ez a kijárási tilalom legyen. Elég lenne csak a korlátozás ugyanúgy mint tavasszal.
2020. nov. 26. 22:05
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan biztos vagy amgadban minek a kérdés, hisz úgy is elszaladsz nem?
2020. nov. 27. 02:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Először is szerintem ha normális rendőrt fogsz ki nem fog szólni azért hogy te sportolsz 8 után, másodszor pedig elmondanám hogy egy mezei civilt simán elkapnak, mert nem tudják a rendőrség milyen módon fogja őket üldözőbe venni. Az én ismerettségi körömben volt már ez-az a rendőrökkel, közel sem olyan könnyű meglógni mint hiszik az emberek. Ismerősömet üldözték 2 település között autóval (10 km van a települések közt kb) és mire be ért volna a másik településre már keresztbe állt villogóval az úton a másik település rendőre. De ez csak egy példa, ne azon agyalj hogy tudnál meglógni hanem hogy ne találkozz velük inkább.
2021. márc. 8. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!