Szerinted ki nyeri 2022-ben a magyar országgyűlési választásokat és miért?
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 19:16
11/26 anonim válasza:
A legnagyobb 5 városból 4 az ellenzéké, lesz elég tartalék, ne aggódj.
12/26 A kérdező kommentje:
11. Szerintem tök kizárt, hogy kormányzat közelébe kerüljenek. Ez önáltatás. A számok mast mutatnak. Én inkább abban hiszek és a tényekben, nem a fikciókban.
2020. nov. 26. 20:01
14/26 anonim válasza:
Messze még 2022... addigra akkora válság lesz a covid miatt, hogy teljesen bezuhan a gazdaság, olyan megszorítások lesznek, Orbánt úgy fogják elüldözni.
15/26 anonim válasza:
12-es ugye tudod hogy a számok azt mutatják amit a Fidesz akar. Churchill azt mondta hogy Ő csak annak a statisztikának hisz amit saját maga hamisított. Hát én is így vagyok ezzel.
16/26 A kérdező kommentje:
De most ha az ellenzék 2018ban összesen 15 egyéni körzetet tudod nyerni, miért gondolja azt bárki is, hogy majd most behúznak minimum 50et? Ez irreális mindenhogy. Tök vágyálom. Ráadásul a körzetek ugyanazok. A realitás és a számok azt mutatják, hogy nem fognak nyerni, pláne, hogy a vidéki szavazóbázist sem építik. És szeretem Gy Ferkó nagyon megosztó és inkább vinni fog szavazatot. De amúgyis, sztm orbán mindenáron megtartja a hatalmat, ha mást nem, akkor manipulációval.
2020. nov. 26. 20:08
17/26 anonim válasza:
Mi köze a 2018-as eredményeknek 2022-höz?
2006-ban a fidesz 68 körzetet nyert meg 2010-ben 176-at...
A gazdasági válság sok mindent megváltoztat majd.
19/26 anonim válasza:
Ezzel a “Gyurcsany megoszto” kijelentessel vitatkoznek.
A DK-n kivuli ellenzeki partok is nagyon jol tudjak, hogy csak kozosen nyerheto a fidesz. Voltak kozos polgarmesterjeloltek is, ott megmutatkozott, hogy osszefogassal akar verheto a fidesz. Az, hogy egy vagy ket lista lesz, csak formalitas es semmit nem szamit mar mert az osszefogas mar kb egy eve tenyezo. Es a jelenlegi meresek szerint mar meg is elozi a fidesz tamogatottsagat.
20/26 anonim válasza:
Ha majd jönnek a megszorítások és a krumplin megvett szavazóknak nem lesz mit enni, szerinted foglalkozni fognak ők azzal megosztó-e Gyurcsány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!