Akik Karácsony Gergelyre szavaztak, azok elégedettek az eddigi munkájával?
ma 10:25 20-as
Igazából arra gondoltam, hogy fel-le jár a járda szélére, és rendszeresen el akarnak ütni bringával gyalogosként, miközben autóban ülve rettegek hogy ráhajtok egy holttérben lévő bringásra.Előbbi mondjuk gyakoribb, mert sokkal öbbet vagyok gyalogos. Nyilván egyes bringások hibája is, hogy azt hiszik az autóút sélén közlekedve nem vonatkozik rájuk az autósok pirosa és behajtanak a saját zöldjükre induló gylaogosok közé, mert ők nem autók... :D Nyilván nem minden bringás ilyen, de a bringaút jelenlegi formájában a gyalogosok és az autósok közt halad felváltva. Bringázni nem is merek rajta...
Igen, azért nehogy már Karácsony legyen a felelős, ha valaki megszegi a KRESZ-t, legyen az gyalogos, kerékpáros, vagy autós.
Nekem viszont rettenetesen megnőtt a bringásúttal kapcsolatosan a bizotonságérzetem, korábban nem használtam napi szinten de most - tél kivételével - igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!