Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted megérdemelne George...

Szerinted megérdemelne George Clooney tiszteletbeli magyar állampolgárságot, amiért így kiállt mellettünk?

Figyelt kérdés

Együttérzését fejezte ki velünk, hogy mekkora fájdalmat okozhatott nekünk Orbán és a gyűlöletre épülő ostoba propagandája évtizeden át már. Számomra ez megható volt.

Tiszteletbeli állampolgárságot ezért megérdemelne? Te megadnád neki?

2020. nov. 25. 23:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Ezt nem érdemelné meg, bár igaza van Orbánnal kapcsolatban. Jól látja, szar alak.
2020. nov. 26. 00:05
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
Az a baj, hogy a fideszes amőbáknak George Clooney egy Soros báb, érthető is, hisz van egy közös képe Soros fiával... bezzeg orbán, neki csak az oktatását állta Soros...
2020. nov. 26. 00:08
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
Mondjuk elég értelmesen beszélt az országunkról. Első vagyok.
2020. nov. 26. 00:12
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Visszavonom amit először írtam, megérdemelné. Késő van, sajna benéztem elsőre, hogy mit érdemelne e meg. Mindig első vagyok.
2020. nov. 26. 00:13
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Te be is veszed hogy az a celeb komolyan gondolta? :D Jön az új filmje és kell neki reklám, ezért mond megosztó dolgokat hogy beszéljenek róla persze liberális köntösben ahogy az Hollywoodban elvárás, komolyan azt hiszed Clooneyt érdekli Magyarország a luxus villájában az átlag emberektől távol? :D
2020. nov. 26. 02:34
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
A selejtek ellen nem kell gyűlölködő propaganda, kiérdemlik azt maguktól is...
2020. nov. 26. 03:45
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Akkor sem, ha tudna valamit a hazánkról. Szívességből és pénzért az ember bármire képes. Bárki.
2020. nov. 26. 06:51
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
Egy dolog, hogy a szineszeket sztaroljak egyesek ... na de azert csak egy nyamvad szineszrol beszelunk :) Kit erdekel, hogy mit beszel egy szinesz a civil eleteben? Ugyan olyan senkihazi mint te meg en!
2020. nov. 26. 06:58
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Meg ha a Terminator mondta volna ... belole legalabb California kormanyzoja lett ... Clooney is befutott egy karriert: O lett a Nesspresso arca :DDD
2020. nov. 26. 07:01
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

"Mondjuk elég értelmesen beszélt az országunkról. Első vagyok."

Tudod az a helyzet, hogy értelmesen is lehet oltári baromságot beszélni...lsd Fletó! A Dzsordzs Nespresso Klúnit pedig kitiltanám az országból örökre.

2020. nov. 26. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!