Karácsony Gergely milyen főpolgármester az eddigiek alapján?
Figyelt kérdés
Jobb, mint Tarlós István, vagy még nem volt ideje kibontakozni?2020. nov. 25. 23:14
21/51 anonim válasza:
De Karácsony elé fekszik, erről beszélek!
Karácsony politikája: Mindenben keresztbe teszek, de adjatok mindenre pénzt!
Erre bármelyik ovis képes.
22/51 anonim válasza:
Nem tesz mindenben keresztbe, csak a felesleges pénzszórásban. Amúgy megértem, hogy utáljátok, szépen lealázta a fidesz pincsijét a választáson. :)
23/51 anonim válasza:
Annál nincs feleslegesebb pénzszórás, mint folyamatban lévő fejlesztéseket leállítani.
24/51 anonim válasza:
#21!
Akkor egyezik a hozzáállása Orbán Viktoréval!
Ez jó!
A miniszterelnök IS ezt csinálja az Unióval.
Keresztbe teszek nektek,vétó!
DE adjatok pénzt!!!
Az JÁR!
Megnyugodtam.A főpolgármester,a miniszterelnököt tekinti példának!
Ezért nem "tömi" pénzzel a kormány!Tudják hogy-úgy mint ők-a pénzt ellopná!
Ahhhá...Értem már!
25/51 anonim válasza:
Erről a fővárosiak tudnának őszintén nyilatkozni, de nem teszik.
26/51 anonim válasza:
En fovarosi vagyok, ra szavaztam. Eddig annyit vettem eszre, hogy a varos nagyobb forgalmu utjai ugy ki vannak dekoralva sarga terelessel, mint egy ovodaban a bicikli palya, es az elozo ciklusban elkezdett fejlesztesekbol van, ami sikeresen be lett fejezve. En megbantam a szavazatom.
28/51 anonim válasza:
Abban nem volt őszinte, hogy előadta a tisztességes embert. Most pedig olyan cég nyert a BKV pályázatán, amelyik nem indulhatott volna. Ja, a Karácson yáltal kinevezett vezért volt párja az illető.
29/51 anonim válasza:
Az őszinteség nem a főpolgármester úrra volt értendő. Ő nem őszinte, inkább egy báb.
30/51 anonim válasza:
OK, benéztem. De mégis őszinte volt abban, hogy azt ígérte, keresztbe fog tenni Budapestnek és ezt is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!