Gyurcsányt miért gúnyolják szemkilövetőnek, amikor csak megvédte Budapestet a randalírozóktól?
#5 "aki komolyan elhiszi, hogy a rendőröknek arra adtak parancsot, hogy bárkinek a szemét vegyék célba."
vannak szabályai a tömegoszlatásnak, a rendzavarók elleni fellépésnek. Ezeket a szabályokat, alapvető előírásokat szegték meg akkor azzal, hogy a gumilövedékkel túl közeli emberekre lőttek és fejmagasságban. Komolyan be akarod magyarázni, hogy ennyi sérülést véletlenül okoztak mert nem értettek ahhoz amit csinálnak? Hogy akiknek a rendőri vezetés a kezébe fegyvert adott és az utcára vezényelt, azok nem voltak képesek azt megfelelően használni hogy ne ártsanak vele?
Hiába mosdatjátok azt a mocsok bandát, rengeteg embert megnyomorítottak teljesen jogtalanul. Szándékosan és nem véletlenül.
Teljesen reálisan nézve, ha a rendőrfőnök és Gyurcsány össze is voltak kötve, tuti nem azzal hencegett a főnökének, hogy "hehe, épp most szegtem meg a tömegoszlatás szabályait, hopp, valakinek elszállt a szeme" stb.
Gyurcsány azért hibás, mert nem mondott le, ahogy le kellett volna egy ilyen botrány után. De a szemkilövetéshez nincs igazán köze, csak ezt nehéz belátnia az elfogult tömegeknek, akik az ilyen egyszerű magyarázatokban és megközelítésekben érzik kényelmesnek az életet.
Kérdező, te annyira síkhülye vagy, hogy az már önmagában is fájdalmas lehet, de kívánom, hogy egyszer nézz szembe egy gumilövedékkel! Nem tudom, te hány éves voltál 2006-ban és melyik városban voltál, de én ott voltam a helyszínen és testközelből láttam az eseményeket. Akárhogy próbáljátok elkenni Gyurcsány sz@rát, csak azt éritek el, hogy újra és újra elmondjuk, leírjuk, belinkeljük és felelevenítjük. Az eseményeket rögzítették a kamerák és ezek az anyagok elérhetőek, te meg tök fölöslegesen erőlködsz itt, a tények tengeréhez képest sovány kis vízcsepp vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!