Mi értelme volt a Fidesznek megcsinálni a fiataloknak szóló Pesti Tv-t, mikor a fiatalok gyakorlatilag már egyáltalán nem néznek Tv-t?
Arról nem beszélve, hogy a színvonala kb a szép emlékű Budapest Tv-vel vetekszik. Lásd: alábbi videó.
https://www.youtube.com/watch?v=-1URbml4UoI
Még hogy a pesti tv nagyon népszerű és nő a nézettsége... ezen jót röhögtem. :D
Ez is kb olyan pénzkidobás lesz a fidesz részéről, mint a 888. Azt sem olvassa a kutya se, le kellett nyúlni az index-et.
Azért a Budapest TV-t nem kéne így leszólni,azon legaláb mentek vicces,mára ikonikussá vált műsorok :D
Amúgy semmi értelme,kb 3 nyugdíjas nézi ezt a "fiatalos" Pesti tévét
"A fiatalok 90%-a nem ül le a tv elé, ergo nekik szóló tv-csatornát létrehozni, kb olyan, mint ha a 80 éven felüli nyugdíjasoknak hoznánk létre facebook csoportot."
...és a rutinos médiaszereplő, Huth Gergely most a fejéhez kap, hogy jé, tényleg! (Még szerencse hogy itt vagy, kérdező, és jól megmondod a tutit.)
Amúgy pl. a Comedy Centralt, vagy a sporttévéket kik nézik? Biztos a 80 pluszosok... :)
Semmi köze ennek Huth Gergelyhez, te sem gondolod komolyan, hogy ez az ötlet (utasítás) nem a Fidesz felső vezetéséből jött, hanem Huth fejéből pattant ki.. :)
A sporttévékről max azt lehet kijelenteni, hogy döntő többségben férfiak nézik, de ha tippelnem kellene leginkább a 30-40-50-es korosztály, nem a 20-as.
A Comedy Central meg tényleg vicces, nem is értem, hogy hasonlítható a Pesti tv-hez.
#15 Persze, persze. Orbán döntött erről is, igaz?
Orbán a szemetekben egy szupermen, nem csak a világgazdaságot tudja egy kézzel vezérelni, a másikkal Kínából világjárványt elterjeszteni, de közben van ráérő ideje még új tévécsatornát is létrehozni. Nem semmi, hogy nektek ekkora ász ez a csávó!
Az a maradék majd 3 milliónyi ember meg csak lesi a parancsait egész nap. Aha. Azért szólnék, hogy nem magadból meg kedvenceidből kellene kiindulni, ezen az oldalon nem akkora a sötétség, mint nálad és nem a kedves vezető mondja meg ki mit csináljon, mint nektek gyurcsány és társai, hanem mi döntünk róla magunk.
18
Nyugodj meg, attól megnyugszol. :)
Csinálnak egy fiataloknak szóló fideszes tévét és ennek létrehozásához nincs köze Orbánnak? Jó vicc. :D
Még a magyar gazdasággal sem boldogul, nem hogy a világgazdasággal..
Nem vagyok DK-s leszarom Gyurcsányt, bocsi.
Így van, ti döntőtök róla, hogy birkák lesztek, te meg még büszke is vagy rá.. okos birka.. :)
20
Le sem írtam Orbán nevét :DDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!