Szeretnék politikus lenni és csak annyi kérdésem lenni hogy tényleg nem kell hozzá Iskola ? nem akarok se beállni a Fideszbe se a jobbikba saját pártot alapitok mert én hiszek Magyarország jövőjében és a magyar emberekben.
Figyelt kérdés
Rengeteg ember csak aszt mondja hogy tudjak jól hazudni legyek gerinctelen stb tudom jól hogy nehéz hinni a mai politikusoknak mert nem is tőrödnek velünk aszt hiszik ha hazudnak át tudnak minket verni de csak saját magukat verik át mert elég körül nézni ebben az Országban és látni az igazságot asem tudom megérteni hogy tudják az emberek szeretni Orbán Viktort amikor tönkre tette szemünk látára ezt a nagyszerű Országot az emberek nem hogy össze fognának hogy legyőzék eszt az embert hanem egymásnak esnek szomoru ami ebben az Országban zajlik.2020. nov. 25. 11:14
11/15 anonim válasza:
Miniszteri vagy más jellegű tisztiséget nem tudsz betölteni, mert szakirányú felsőfokú végzettség szükséges hozzá. Valamely pozíciókhoz elég tanulmányok folyamatban léte.
12/15 anonim válasza:
Figyelj, én elhiszem, hogy te teljesen tisztességes és becsületes politikus lennél.
DE!!
Kell még magad mellé többszáz párttag, akik közül aligha lesz mindenki szent.
13/15 anonim válasza:
Szerintem te provokálni jöttél ide, - kizárt, hogy egy ilyen szinten helyesen író ember komolyan küld be ide ilyen tartalmú "kérdést"!
14/15 A kérdező kommentje:
Emberek már le írtam de megint leirom ragadnak a gombok a laptopon mert ráfojt a kóla
2020. nov. 27. 00:00
15/15 A kérdező kommentje:
ezért írok igy
2020. nov. 27. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!