Szerintetek is nagy rá az esély, hogy meghosszabbítják a korlátozásokat?
"Normál esetben egy gyereknek nem lehet erősebb az immunrendszere mint egy felnőttnek."
Miért ne lehetne?
Eleve: milyen felnőttről beszélünk? 18 évesről vagy 120 évesről?...
61
Mert fejlődő szervezetről van szó és mégegyszer mondom normál esetben.Persze vannak olyan beteges felnőttek is akiknél a gyerek immunrendszere erősebb
Felnőtteknel nem tudom mikor kezdődik a szervezet gyengülése de nyilván nem az idosekrol beszélek
Ez már OFF.
A kérdésre válaszoljon mindenki, ha lehet. Újra megkérdezem, lesz SZERINTED hosszabbítás feb 1-et követően is, annak ellenére, hogy érkezik a keleti vaccine?
"A kérdésre válaszoljon mindenki, ha lehet. ... vaccine?"
Milyen nyelven óhajtod a választ?
Alapvetően nem azt mondtam, hogy márpedig válaszoljon mindenki, hanem azt, hogy aki megnyitja a kérdést, az ne OFFoljon, hanem adjon a kérdésre választ. De nyilván mivel nem tudja senki, hogy mi lesz csak a találgatás megy mindenhol.
vaccine-->=vakcina (angolul) csak rövidítettem. :) Nyilván adhat mindenki akár németül vagy angolul is választ, azt is megértem a magyaron kívül.
" csak rövidítettem. :) "
Még jó, hogy mindkettő 7 betű:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!