Szerintetek is nagy rá az esély, hogy meghosszabbítják a korlátozásokat?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 19:43
21/106 anonim válasza:
Egy éve már 2020 volt. Jó reggelt!
22/106 anonim válasza:
21: Akkor egy éve plusz 2-3 hét. Uramatyám! Ilyenbe belekötni.
23/106 anonim válasza:
22# mert csak a szövegem ebbe a részébe tudtak belekötni
24/106 A kérdező kommentje:
Lényeg, hogy itthon tavaly jelent meg szerintem... Szerintem lesz hosszabbítás egyébként. (sajnos)
2021. jan. 3. 12:36
25/106 anonim válasza:
Ha lesz hosszabbítás akkor a kormány 22-ben fix hogy bukik ;)
26/106 anonim válasza:
Utolsó: ha éppen rosszul állnak majd a Fidesz választási esélyei 2022-ben, vészhelyzet címén addig halaszthatják a választást, amíg meg nem fordul a helyzet...
27/106 A kérdező kommentje:
akkor nézzétek meg mit mondott ma reggel.
(kódoltan ugyan, de kivehető belőle mit akarnak)
2021. jan. 3. 14:15
28/106 anonim válasza:
Szerintem 99%-ig borítékolható, hogy március 11-ig nem nyitnak ki semmit sajnos.
29/106 anonim válasza:
Választást sehol nem halasztottak el, max. elcsalták levél szavazatokkal...(khm USA khm)
30/106 anonim válasza:
Most már azon múlik, hogy mikor kapjuk meg a vakcinákat. Ha minden 60 éves is be lesz már oltva, akkor szerintem el lehet ereszteni a bulit. Onnantól hogy van oltás, de valakinek mégse kell, saját felelősségre megy a dolog. (Igaz a közös tb-ből.. :/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!