Mit szólnál ahhoz ha holnap Orbán Viktor bejelentené, hogy a koronavírus az interneten is terjed? Ezért elveszik azt is!
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 00:54
1/16 anonim válasza:
Örülnék neki. A gyerekek nem kockulnának, hanem a családdal társasoznának, meg végre lekapnák a polcokról a könyveket olvasni.
2/16 anonim válasza:
Amikor még nem volt internet, a gyerekek kiolvasták az összes Verne Gyula és May Károly könyvet.
3/16 anonim válasza:
"végre lekapnák a polcokról a könyveket olvasni„
A Marx és lenin összest,természetesen.
4/16 anonim válasza:
Pssszt! Ne adj nekik ötleteket!
5/16 anonim válasza:
Nem, de olyat el tudok képzelni hogy az mondja hogy az internet libernyák és azon terjed a Soros György hálózat és betilt egyes szolgáltatói oldalakat és ellenőrzése alá vonja valami újabb hangzatos nemzeti mizériának.
6/16 anonim válasza:
#2 Ez sem igaz, mert például ma sokkal többet olvasok, művelődöm interneten mint régen könyvtárakban. Sokkal egyszerűbb és ráadásul oda vissza működik a dolog.
A mai kölkök tájékozottabban készülnek az óráimra, szorgalmasabbak, felkészültebbek. Sajnálom hogy keveset mozognak, építenek közvetlen kapcsolatokat mert ennek rovására megy most már inkább.
7/16 anonim válasza:
valószínűleg windowsra írt vírus lenne, így linuxosként nem foglalkoznék vele.
8/16 anonim válasza:
Ma is sokat olvasunk. Én az összes Gödény cikkét elolvastam. David Icke és Alex Jones után.
9/16 anonim válasza:
Tok jó lenne. Már csak azért is mert a gyerekek unatkoznanak és at iskolában nem menne nekik messenger.
Nekünk rossz volt az iskolában lenni a 80 as években , akkor legyen rossz nekik is!
10/16 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme van? Mindegy, nem gondolkozom rajta, inkább jelentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!