A kormány mikor lépi már meg végre a 65 év felettiek teljes kijárási tilalmát?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 19:37
2/22 anonim válasza:
Mit zavarnak téged a 65 év felettiek?
Öngyilkosok ne legyenek?
Nagyszüleid hogy vannak?
Remélem, leszel még te 80 éves is, s azt is, hogy
nem éled meg az ilyen ostoba, sötét támadásokat.
3/22 anonim válasza:
Sohanapján kiskedden, borjúnyúzó pénteken.
4/22 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarnak, de mivel ők a legveszélyeztetettebb korcsoport, és már dolgozniuk sem kell járni, az a legcélszerűbb, hogy a saját érdekükben otthon maradnak.
2020. nov. 23. 19:41
5/22 anonim válasza:
Gúnyolódhatsz, 2, nekem 23 éves a lányom és azt látom, hogy ő és a barátai ezerszer inkább betartottak minden szabályt, mint az idős ismerősök. Tök üres lesz minden 9 és 11 között, mert rohadtul nem akkor fognak vásárolni most sem.
6/22 A kérdező kommentje:
Ki támadja őket???
Az öngyilkosság és az otthon maradás között azért elég nagy különbség van.
2020. nov. 23. 19:43
7/22 anonim válasza:
másfél évvel a választások előtt?
8/22 anonim válasza:
Amikor te, kérdező, felsorakozol az ajtóm előtt és átadod a heti bevásárlást!
Addig viszont kénytelen vagyok kijárni.
9/22 anonim válasza:
Családon belül meg van.
Én járok el nekik boltba, postára, gyógyszertárba.
Egyedül anyós lázadozik, mert nem mehet fodrászhoz.
Ekkor csak annyit mondok neki: "Szép akar lenni a temetésén, vagy megérni az unokáját!?"
10/22 A kérdező kommentje:
Kedves nyolcas:
Az önkormányzatoknak biztosítaniuk kell a bevásárlást, vannak családtagok, szomszédok, ismerősök, és házhozszállítás is létezik.
2020. nov. 23. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!