A nyugdíjasokat hogyan tudta magamellé állítani a Fidesz?
Köze van ennek ahhoz, hogy az MSZP a 2006-os botrány után elgyengült?
De ha igen, akkor miért a Fideszt választották?
A nyugdíjasok elvileg nem buta emberek, hiszen nagy történelmi tapasztalattal rendelkeznek. Megéltek a II. Világháborút, 1956-ot, a 89-es rendszerváltást.
Akkor mi történt?
A fidesz kb minden korosztályban vezet.
A DK az, akinek a szavazói közt legnagyobb a nyugdíjasok aránya.
Jó ez a krumplis duma, meg a sötét vidéki vénasszonyok, akik a tv-t se tudják kapcsolni.
Igaz eddig 3 választási vereséghez vezetett, de toljátok csak, mingyárt itt lesz a negyedik.
Én pesti értelmiségi nYugger vagyok, még dolgozok is mellé, de a nyugdíjából is vehetnék bő egy tonna krumplit, havonta 😂
A sötét parasztasszonyok még ennél is többet tudnak termelni, ha akarnának.
Ica néni a szomszédom 100 ezres nyugdíjjal tényleg szegény, lelkesen fogad minden utalványt, de nem szavaz a fideszre, mert az egy cigány.
Mi mindenféle fidesz nélkül balhéztunk 72-3-4 március 15-én. Nem volt ünnepnap, csak a mi vérünk se vált vízzé.
Nagyfateromat Kun bélaék félig agyonverték a bőrkabátjáért, Rákosi meg elvette fatelepét, és minden más vagyonát.
Azt nem sajnálom, de mégis 12-5 milliárd Ft lenne ma.
Ebből fakadóan az unokám se fog olyan baloldalra szavazni, ami ezekből nő ki.
Ez a vér sem válik vízzé.
Majd, ha valahonnan kialakul egy ezektől független, becsületes, igazi baloldal, akkor meggondoljuk, addig meg persze, hogy a fidesz, vagy valami hasonló.
De 90-ben ők se jöttek szóba jöttek, nyilván.
Szóval mindegy, hogy aktív korú vagyok-e vagy nYugger, a nagyapám, az apám utóda vagyok, és hozzánk ez a legközelebbi, még elfogadható választás.
1990 előtt még sohasem vettünk részt az egyik "szavazáson" sem.
Mi a tökért?
Egész 8.-kos koromig ott volt az X a nevem mellett a naplóban, hogy kétes származású.
A DK-nak, Momentumnak is ott lesz az X, amíg a világ, világ.
Ennyi. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!